Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:41, 16. 10. 2021.

U kovid bolnicama na jugu 867 pacijenata, u Srbiji 56 osoba preminulo od korone

klinicki centar Nis 103 pacijenta hospitalizovana u novoj zgradi Kliničkog; foto: JV

U poslednja 24 sata od kovida je preminulo 56 osoba u Srbiji i na lečenju je 6.641 pacijent, a od toga je ukupno 867 pacijenata u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu. Najviše hospitalizovanih sa juga je u kruševačkoj kovid bolnici, njih 379, a zatim u Leskovcu gde je na lečenju 210 pacijenata.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Filozof

    18:34 // 16. 10. 2021.

    Zahvaljujuci pozrtvovanosti vakcinisanih 8,6% gradjana trecom dozom vakcine protiv Covid-a, kriva je uspesno zaravnjena ali u vertikali, hrabro ka nebeskim visinama ...

  • Milan

    20:43 // 16. 10. 2021.

    Pametni ljudi uce iz istorije. Oko ove korone ocigledno niko nema pojma sta da radi. Prosle god celo leto koncerti, pune kafane, zurke, niko masku ne nosi celo leto i konstantno min zarazenih smo imali. Ove god isto. A "genijalci" kazu koncerti i proslave i trzni centri sire zarazu! Aj neka mi onda objasne kako celo leto 3-4meseca nismo imali vise od 50ak obolelih dnevno a sad preko 5000 svaki dan

    • Sima

      21:28 // 16. 10. 2021.

      Pa blize se izbori montaza je u toku...... +kapilarni glaasovi+nasi stari i penzioneri sa ispranim mozgom zbog 2xpo 5000 dinara i eto ti 10000 dnevno.

    • Osvesceni gradjanin

      00:45 // 17. 10. 2021.

      Bilo koje respiratorne infekcije kao i ova su retke leti zbog visokih temperatura i zahvaljujuci vitaminu D svima je imunitet jaci.

    • zbog koga/čega su mnoge bolnice pretvorene u kovid bolnice!?

      08:16 // 17. 10. 2021.

      Vi, koji se razumete u sastav svake vakcine koju ste primili,pa i na uticaj vakcina za Kovid, potpišite da nećete zauzimati nikome mesta za lečenje, nego da uredno čekate red na Infektivnoj klinici, kada za to dođe vreme i sve će biti ok. Ne treba vam oduzimati vaše pravo na smrt pred vratima klinike, niti bilo kom drugom bolesniku pravo na lečenje u drugim klinikama.Bez diskriminacije je najbolje

  • Smuk

    21:35 // 16. 10. 2021.

    Maaa... ko može da objasni,nacrta, ispriča,dokumentuje,de facto i de iure - onima koji sve znaju!Mogu im objasniti samo oni koji su po 24h u Covid bolnici, pod skafanderima i koji vode računa o obolelima pod kiseonikom!Oni se ne oglašavaju jer vide da je to beskorisno i da nema efekta!Oni koji prime po 30€ , više,brže i bolje znaju od njih, koji su na "licu mesta"!Naravno, to su sve doktorska deca

    • Milan

      22:28 // 16. 10. 2021.

      Zasto komentarises moj komentar kad nemas odgovor na moje pitanje? Neki filozof je rekao razumnog coveka mozes da ubedis cinjenicama, nerazumnog coveka mozes da ubedis samo dokazima. Ja sam jako nerazuman covek, za sve trazim dokaz, kod mene ne postoji veruj mi na rec. Pa ajde smuce, odgovori mi na moje pitanje i dokazi mi da nisam u pravu.

    • lekarski zanat je nasledan i o tome treba diskutovati

      08:25 // 17. 10. 2021.

      Zbog čega je Tomica Milosavljević, kao ministar, operisao diskus herniju van Srbije, a kod nas se još uvek operacija radi metodama iz prošlog veka!? Zbog čega reumu ne lečite kao što se leči u državama EU? Izdvajanja za RFZO nisu simbolična da ne možete da pređete na jeftinije i delotvornije lečenje, potrebna vam je edukacija, od koje, očigledno, uspešno bežite.

  • Kovid cirkus

    23:46 // 16. 10. 2021.

    Ispade da Srbija ima milijardu stanovnika.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: