Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:29, 29. 5. 2019.

| Društvo

U nedelju besplatan seminar samoodbrane za leskovačke osnovce

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
Samoodbrana žena
Seminar počinje u 11 sati, a učešće je besplatno; Foto: Emilija Miljković Ivković

Kako se odbraniti od psihiloškog i fizičkog nasilja leskovački osnovci mogu saznati na seminaru koji će se održati u nedelju, 2. juna od 11 sati u sali sportskog centra Underground. Učešće je besplatno.

Seminar organizuje Ninđucu klub Buđinkan, a ideja je, kako kažu, da nauče decu da kontrolišu i suzbiju nasilničko ponašanje.

Tehnike samoodbrane koje će se podučavati na seminaru su tehnike suzbijanja nasilja, tehnike bez udaraca čija primena ne nanosi trajne povrede. Cilj navedenih tehnika je obuzdati nivo nasilja kod napadača sa uspostavljanjem kontrole na zemlji - kažu organizatori.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović, a osim dece od 7 do 15 godina, seminaru mogu prisustvovati i zainteresovani roditelji.

Sala sportskog centra Underground nalazi se u Bulevaru oslobođenja, preko puta Šop-Đokićeve kuće, a više informacija može se dobiti na broj telefona 064/38 24 770.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: