Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 9. 5. 2021.

U niškim kovid ambulantama zabeleženo 100 prvih pregleda, 31 novi slučaj zaraze

Dom zdravlja Smanjen ukupan broj pregleda, broj prvih pregleda bez oscilacija; foto: T. T.

U poslednja 24 sata 31 Nišlija dobio je pozitivan rezultat na koronu, a testirano je njih 207, pokazuju poslednji podaci niškog Doma zdravlja. U kovid ambulantama je obavljeno oko 300 pregleda manje u odnosu na dan ranije, ali je broj prvih pregleda isti - 100.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bulevarka

    14:19 // 9. 5. 2021.

    Brojke padaju ali sve drugo ostaje,nepostovanje radnika,osim namirenih koordinatora,premestanje na druga radna mesta samo ako se kaze jedna losa rec.Radnici u skafanderu najmanje placeni u celoj Srbiji i svi na ovo cute,ako cute onda znaci da podrzavaju,ako podrzavaju onda nesto nije u redu,jer to nije drustvo kakvo tezimo da budemo.A njegove bajke po medijima kao da niko ne slusa i ne sankcionise

    • Milena

      22:25 // 9. 5. 2021.

      U Domu zdravlja je zaveden strahovlada. Svako ko se buni može se nadati da dobije seosku ambulantu.Ko pokuša da misli dobije anbulantu.Pojedine službe prebacuju višestruko plan. Već godinama u Domu zdravlja plata se prima sa mesecom zakašnjenja u odnosu na ostale zdravstvene ustanove u Nišu. Dodatak za rad u COVID sistemu nije isplaćen već 2 meseca. Dokle više???

  • Milena

    18:09 // 9. 5. 2021.

    Radnici ćute zato što su uplašeni. Kada čovek doživi da ode u penziju on ne treba da se grčevito bori da ostane u fotelji. Ili možda postoji neki interes? Primanja radnicima kasne ali samo promocija na medijima nikada ne kasni. Heroji COVID-a su ne zadovoljni. A dvojac živi svoju bajku.

    • Bulevarka

      18:51 // 9. 5. 2021.

      Postoji interes,njegov.Hvali se nekim papirom potpisan iz Beograda mada je pitanje koliko je validan jer direktora ne postavlja papir nego Vlada a odluke Vlade nema jer jos nisam dobila odg u kom sluzbenom glasniku je izaslo njegovo postavljenje.Bravo Milena na hrabrosti,volela bih da jos ima takvih da se napokon javno cuje koliko su stvari lose u Domu zdravlja.Nekada se penziji radovalo a sad?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: