Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:17, 22. 2. 2022.

U niškim parkovima polomljene klupe, pokvarene česme i blato na igralištima za decu

IMG_20220221_113057 Kad padne kiša, igrališta neupotrebljiva; Foto: M. M. K.

Polomljene klupe iz kojih vire ekseri, zarđali delovi mobilijara za decu, tobogani iz kojih dete ide pravo u prašinu ili blato zavisno od vremena, česme koje i dalje služe kao ukras, slika je većine parkova u kojima će se ovog proleća igrati najmlađe Nišlije. Iz opštine Medijana navode da će odluka o konkretnim radovima oko česmi biti doneta kada vremenski uslovi dozvole njihovo izvođenje, dok je za popravku mobilijara zadužena JKP “Mediana” – od koje nismo dobili odgovor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Des - pot

    11:33 // 22. 2. 2022.

    Gospodo komentatori, bilo koje opcije, moramo se složiti da su gradske službe u rasulu i bez kontrole!Tamo vlada opšti javašluk i apsolutna anarhija!

    • Seljak

      16:52 // 22. 2. 2022.

      @Des - pot - moramo priznati da su se klupe same polomile, da su pumpe same presušile, da je blato samo došlo na igralište. Hajde da budemo iskreni. Tačno je da su Službe u rasulu, da rukovodstvo Grada ne interesuju deca ni njihovo odrastanje, njih zanima da napune svoje džepove sa evrima i tako je to već decenijama. Međutim, kultura ovog grada izlazi iz porodica, ma odakle da su poreklom.

    • Des - pot

      17:20 // 22. 2. 2022.

      Gospodine Seljače,drago mi je da se slažemo u suštini izlaganja,ali dozvolite,ništa nije večito pa ni mobilijar u parkovima.Treba ih redovno održavati

    • Des - pot

      19:10 // 22. 2. 2022.

      Seljak, da svega se sećam i u potpunosti se slažem s vašim komentarom.

  • Ivan

    11:35 // 22. 2. 2022.

    Djilas!
    Za našu decu!

  • Aca

    12:22 // 22. 2. 2022.

    Koliko ja znam JKP Medijana je zaduzena za popravku mobilijara. Ja im stalno saljem mejlove sa slikama sta sve treba da se popravi u parku na Trgu K. Aleksandra i u principu to bude brzo popravljeno ali ofrlje i nepotpuno! Usrafe tobogan ali ne i klupe, srafovi sami spadaju od vibracija jer su lose stegnuti, penjalici fale neke sipke vise je i ne popravljaju...

    • Pera

      12:55 // 22. 2. 2022.

      Neću da im šaljem mejlove i slike gde je šta polomljeno!. To nije moj posao a oni za to primaju platu a ne ja!. Kada mi daju službeni auto od direktora, njegovu platu, krkanje u kafanu na potpis za narodne pare, e onda ću da šetam po gradu sa kolima i da pišem mejlove gde je šta pokvareno.

    • Tuđi račun

      14:30 // 22. 2. 2022.

      I šta Pero,ispade da i ti oćeš da budeš ko oni?Ajd za kola u redu,al za krkanje i pijenje me brineš!Od krkanje će si nabiješ tlak a od piće zavisnost!

  • Dipl.ing.arh.

    16:03 // 22. 2. 2022.

    Suštinski problem našeg društva je u stavu one gospođe iz priloga: ''...al' dobro, šta sad, bolje nemamo''...

    • Torpedo

      21:23 // 22. 2. 2022.

      Oportunizam, samozivnost i zelja da se nekom ne zameri ! Nis(ta) !

  • Mika

    16:26 // 22. 2. 2022.

    Jasna slika i olicenje svih koji su navrli da zive u grad. Najosnovnije vaspitanje i kulturu nemaju, pa ni ne mogu to da prenesu sopstvenoj deci i tinejdzerima koji se okupljaju po parkovima, na keju, javnim povrsinama- i locu, puse (i sta sve jos ne) do iznemoglosti svake noci. Policija i policijske nocne patrole ocigledno u ovom gradu postoje samo teorijski.

  • VukiVuk

    17:33 // 22. 2. 2022.

    Mi više nemamo mobilijare i parkove . Da li shvate to ?
    Ono što tim imenom zovemo jeste ustvari kakilište za kučiće (vlasničke, razume se) , ali i centar okupljanja raspuštene omladine . Ustvari, jeste sve osim što je igralište za decu . Živote,lutalico .

  • Lebac

    03:11 // 23. 2. 2022.

    A u parku kod Ćele-kule na travnjaku danima razbacani komadi najmanje 5 kg hleba! Doček za turiste!!! napreDNO

  • vitez

    12:21 // 23. 2. 2022.

    Nije samo u Nišu već svugde, cela Srbija je prljava.

  • Bora

    22:21 // 23. 2. 2022.

    Dobro ljudi, svi vidimo problem. Šra ćemo uraditi...? Dozvoljavamo manjini maloumnih da nam uredjuju život našim parama. Akcija nam treba!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: