Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:09, 26. 7. 2018.

| Društvo

U niškoj Vojnoj bolnici besplatni preventivni pregledi

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
ekg
Specijalistički pregledi u Vojnoj bolnici; foto: ilustracija/ flickr - Helge V. Keitel

Na specijalističke preglede će građani moći da odu u nedelju 29. jula od 8 do 14 sati, a lekari niške Vojne bolnice obavljaće kardiološke, neurološke, urološke i druge preventivne preglede.

Planirano je da se za to vreme uradi po 20 specijalističkih pregleda u svakom kabinetu, te je poželjno zakazati pregled na brojeve telefona 018/555-054 i 555-061, u petak 27. jula od 9 do 12 sati.

U Vojnoj bolnici navode da će prema uputstvima lekara specijalista nakon razgovora sa građanima raditi osnovne laboratorijske analize, kao i radiološke dijagnostičke procedure.

Toga dana će se vršiti specijalistički pregledi: Grupa internističkih grana - kardiološki kabinet, gastroenterološki kabinet, endokrinološki kabinet, neurološki kabinet, Grupa hirurških grana - kabinet za hirurške bolesti, kabinet za urologiju, kabinet za oftalmologiju, kabinet za ORL - pojašnjavaju u Vojnoj bolnici.

Inače, kažu da se akcija besplatnih preventivnih pregleda organizuje na inicijativu Uprave za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane, povodom obeležavanja 30. Jula - Dana sanitetske službe, a cilj je promovisanje vojnog zdravstva.

Podsetimo, nedavno su u niškoj Vojnoj bolnici organizovani besplatni preventivni pregledi za žene, koje su mogle da urade ultrazvuk, kolposkopiju, Papanikolau test i pregled dojki.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: