Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 25. 9. 2017.

| Društvo

U oktobru se završava rekonstrukcija jedne od najprometnijih vlasotinačkih ulica

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Ulica Save Kovačevića Vlasotince
Ulica probematična 20 godina; Foto: Agencija Publika

Uskoro će Ulica Save Kovačevića dobiti novi asfalt, navode iz vlasotinačke Opštine. Osim kolovoza, biće rekonstruisani i trotoari i vododna mreža, a ovi radovi koštaju 18 miliona dinara i finansiraju se iz opštinskog budžeta.

Kako navode, do sada je urađena podloga, već je rekonstruisan vodovod, a postavljanje ivičnjaka je pri kraju. Ova ulica je, dodaju, problematična već 20 godina.

Uradili smo projekat na osnovu Katastarsko-topografskih planova, što je izazvalo negodovanje određenog broja građana jer nivelate nisu bile u saglasnosti sa njihovim postojećim objektima. Uz saglasnost projektanta, uradili smo izmene kako bi zadovoljili potrebe tih građana – rekao je predsednik Opštine Vlasotince Zoran Todorović.

Ulica će imati 2 sloja asfalta, dodaju, i trotoare od behatona.

Pored rekonstrukcije kolovoza i trotoara urađena je kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže sa svim priključcima. Tako obezbeđujemo uslove da ta ulica traje mnogo duže nego ranije – dodaje Todorović.

Ova ulica duga je oko 400 m, a trebalo je da bude rekonstruisana do 1. septembra. Međutim, ovaj rok je pomeren, a kako navode iz Opštine, očekuju da bude završena u oktobru.

U Vlasotincu je, tokom 2017. godine, rekonstruisana i Vlasinska ulica, a prema najavama, na taj način biće urađene i ulice Milorada Veličkovića i Vuka Karadžića, za čiju rekonstrukciju se otvara tender 5. oktobra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • todor

    07:20 // 26. 9. 2017.

    Izmišljeni lik sava kovačević ima ulicu u vlasotince i leskovac ... i takooo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: