Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 8. 4. 2020.

U pirotskoj Bolnici 6 zaposlenih pozitivno na kovid

petrović OB Pirot Šestoro obolelih u Opštoj bolnici; foto: printskrin Jutjub

Šestoro medicinskih radnika Opšte bolnice Pirot pozitivno je na virus korona, potvrdio je direktor Goran Petrović. Nijedan od njih se ne nalazi na bolničkom lečenju i svi imaju lakšu kliničku sliku. Iako su se zaposleni iz Opšte bolnice javljali Južnim vestima da nemaju dovoljno opreme, direktor Petrović kaže da problema sa opremom nema i da ih nikada nije ni bilo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jovana

    17:31 // 8. 4. 2020.

    Pa nama na sastanku pre nekoliko nedelja reče taj isti direktor da ne da Bog da dođe epidemija kod nas jer smo svi toliko nekompetentni biće velike tragedije. Doduše čovek zna koliko su kompetentni njegovi rođaci i stranački kolege koje je on lično preko veze zaposlio.

    • djole

      21:33 // 8. 4. 2020.

      Gospođo, čemu tolika srdžba? Infektivno odeljenje Pirotskog zdravstvenog centra ima odlične doktore i medicinske sestre. Tu je i vrlo profesionalno osoblje Laborije ZC. Oba odeljenja su dobro opremljena potrebnim materijalom. Ako negde zapne, i sami vidite da zapinje i u Lombardiji, najbogatojoj regiji Evrope, ali i u najmoćnijoj i najbogatojoj državi, SAD. Bolest je potpuno nova i nepredvidiva.

  • dac

    22:41 // 8. 4. 2020.

    nedao bog da se lecite u pirotu i kada je redovno stanje a sada ne smem ni da zamislim kako je .zao mi je ljudi koji su smesteni tamo .nemaju svi srece da zive u beogradu

  • Poltron

    22:03 // 8. 4. 2020.

    Od zaštitne opreme, podeliti cuvene gumenjake tzv. Michelinke!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: