Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 22. 5. 2013.

U štrajku upozorenja 19 niških škola

OS-Dositej-Obradovic.jpg OŠ "Dositej Obradović"; foto: dositejnis.wordpress.com

Prvi čas u prepodnevnoj i popodnevnoj smeni nije održan u 10 osnovnih i 9 srednjih škola u Nišu, koje su se time pridružile štrajku upozorenja Unije sindikata prosvenih radnika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dragan

    11:47 // 24. 5. 2013.

    Rešenje je prosto, plate su takve kakve su i u skladu su sa trenutnom ekonomskom situacijom a ko je ne želi neka da otkaz i neka prepusti mesto nekom ko hoće da radi za istu platu.

  • Djura

    16:43 // 22. 5. 2013.

    Resenje je vrlo prosto: zatvoriti skole koje ne ispunjavaju uslove, otpustiti visak neradnika i uvesti skolske autobuse koji ce prevoziti decu u normalne skole, gde ce deca moci da se edukuju i da upraznjavaju sportse aktivnosti.

  • Caki

    22:49 // 22. 5. 2013.

    Tako je to kada niškom prosvetom vlada jedan nastavnik fizičkog vaspitanja iza funkcije jednog učitelja kao paravan.Nemam ništa generalno protiv nastavnika fizičkog ali protiv ovog imam jer je isti promenio par stranaka samo da bi bio tu gde jeste i to je učinio zato što je smenjen sa funkcije Načelnika ove školske uprave i postao jedini u istoriji smenjeni načelnik,da bi ga druga (trenutna)stranka odmah vratila na mesto "lezi 'lebe da te jedem" od koga se lepo živi naročito ako zapošljava kadrove u prenatrpanoj prosveti za dobre novce i već svima nam poznatu tarifu.Poznatu svima osim onima koji bi to trebali da znaju.
    Čestitam na hrabrosti školama jer je za ovaj štrajk stvarno bila potrebna hrabrost zato što svi znamo kako su završili svi oni koji su se bar malo usprotivili ovoj osobi.
    A učitelj?Njemu jadnom samo nemoj neko funkcijicu da dira i on će se svim snagama potruditi da se i dalje ne meša mnogo u svoj posao.
    Jasno je da oni koji nisu bili u štrajku duguju nešto ovima !

  • Roditelj

    23:30 // 20. 10. 2019.

    Gordana Vladisavljevic je pod sumnjivim okolnostima na fakultetu u Kragujevcu dobila diplomu pravnog fakulteta.Ona se nasla da komentarise.Fuj.

  • Fantom

    13:28 // 23. 5. 2013.

    U pravu su i Caki i Đura kao i mnogi koji isto misle ali ne smeju da kažu.
    Komentarisali smo već nekoliko puta na slične teme, no onaj ko treba da čuje izgleda da je GLUV. Možda bi opet šerpe i pištaljke skrenule pažnju.
    Ne zaboravite ministra prosvete koji je broj 1 u celoj priči.
    Ne menjajte zakone i pravilnike već nesposobne ministre i načelnike!!!!
    STOP prosvetnoj mafiji, birajte najveće stručnjake i radnike na funkcije, a ne najveće lopove i poltrone, ili očekujte NAROD....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: