Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 5. 4. 2018.

| Društvo

U toku prijave za školu fotografije u Leskovcu

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
fotograf
Prijave traju do 27. aprila, foto: ilustracija/ A. K.

Zaljubljenici u fotografiju i oni koji bi želeli da nauče nešto više o istoriji i osnovnim elementima fotografije, kao i da se oprobaju u ovom poslu, mogu se, do 27. aprila, prijaviti za školu fotografije koju tokom maja i juna organizuje Foto-klub Leskovac.

Osim teorijskih znanja, kažu organizatori, polaznici će imati praktične vežbe, diskutovaće na ovu temu, snimati na terenu, kako bi stekli osnovna znanja iz ove oblasti.

U školi ćemo se baviti kako istorijom, osnovnim elementima i različitim oblastima fotografije, ali i kako se one obrađuju i čuvaju. Škola fotografije biće održana od 4. maja do 8. juna, a stečena znanja polaznici će predstaviti na završnoj izložbi - kažu organizatori.

Pored ovoga, javljaju organizatori, polaznici koji završe školu dobiće Sertifikat o stečenim znanjima.

Informacije o kotizaciji i načinu plaćanja, kao i prijave, dodaju, mogu se dobiti u foto-klubu koji se nalazi u zgradi Leskovačkog kulturnog centra - Bulevar oslobođenja 101, radnim danima od 8 do 15 sati, telefonom na 016 243 022 ili mejlom na adresu [email protected], sa naznakom “Škola fotografije”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: