Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:33, 22. 3. 2013.

Udarne rupe prave probleme Nišlijama

udarne-rupe.jpg Neizbežne rupe u Čarnojevićevoj ulici

Sporija vožnja i oštećenja automobila česta su slika ovih dana u Nišu. Razlog je veći broj udarnih rupa na kolovozu, na čijem se saniranju, kako kažu u Direkciji za izgradnju, uveliko radi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • gledajmo pozitivnu stranu...

    17:00 // 22. 3. 2013.

    Te iste rupe teraju vozace da smanje brzinu, samim tim se povecava bezbednost u saobracaju...samo kazem...

  • Goran

    14:53 // 23. 3. 2013.

    ha ha ha
    koga ovi lazu?
    Uveliko se radi...a onda sledi...``baza je proradila, juče se radilo malo, ali danas zbog vremena radovi su stali. Udarne rupe se rade u gradu i to sve ide po prioritetima. Kreće se iz centra, rade se ulice gde je javni gradski saobraćaj i polako se ide ka periferiji i selima u okolini``...pitam se sta bi bilo da se malo manje radi? Mada ja ih slabo vidjam da igde krpe rupe, mozda pojedinci, ali u svom-kucnom budzetu

  • Strahinja

    15:15 // 22. 3. 2013.

    Heh, toliko se gledaju prioriteti da je to čudo... Po meni ulice koji bi trebalo popraviti isto, a u raspadnom stanju su Šumadijska (od pruge do Ivana Milutinvoića), Aleksandra Medvedeva (ulica pored teh. fakulteta - ulica gde je bolje da preneseš svoj auto nego da ga provozaš).

  • Petar Petar

    18:18 // 22. 3. 2013.

    A iz kratera u betonu...vire Banane

  • snezana nena janevska

    00:22 // 23. 3. 2013.

    sto se tice udarnih rupa,nepopravljenih-nezavrsenih ulica i ulica koje ce se vrlo tesko zavrsiti to je kako ja ocigledno mislim jedna od ulica koja vodi na putu do naselja Medosevac ulica Ivana Milutinovica.Prosle godine se taman jedva koliko toliko malo popravila al ne skroz zavrseno ostala je nazalost bez osvetljenja jer jos uvek nisu stigli da stave bandere koje su tom prilikom skinuli pa se eto sada ponovo taj asvaltiskopava jer su zaboravili stavljati kablove....mislim da ce u ovoj ulici uvek postojati neka rupa ma koliko god ona bila mala.a naselje MEDOSEVAC JE GRADSKO NASELJE I MISLIM DA BI MU SE TREBALO VISE POSVETITI U SVEMU.HVALA

  • Nemanja Stojanovic

    02:27 // 23. 3. 2013.

    Pribojska ulica, (odnosno Humska, naselje Komren) posto je ulica iz dva dela, je ocajna. Od kad se secam po ulici su krateri i samo se dokrpljuju, ali uzalud. Od proslih izbora ulica je iskopana pa moze da se vozi samo jednom stranom, a rupe su toliko velike da ponekad kada pada kisa treba camac da bi se proslo!

  • tmujo

    10:20 // 23. 3. 2013.

    krenuli bi oni sa sanacijom rupa ali imaju problem neznaju od koje da krenu,glavu gore ima narode ipak ima resenja:gde su rupe razredjene vozi slalom a gde su grupisane vozis veleslalom,da nesto i sami uradimo a ne samo kritikujemo.Salu na stranu zakrpili bi oni rupe no im te pare za odrzavanje trebaju na drugom mestu gde jos nije asvaltirano da njih malo lazu pa kad im odrade sloj asvalta od 3-4 cm dobice i oni stazu za slalom iveleslalom.

  • abrakadabra

    13:01 // 22. 3. 2013.

    "uveliko se radi na saniranju udarnih rupa"-oni vise izgleda i ne razmisljaju kad daju intervjue nego mehanicki izgovaraju ovu frazu,a ulice su nam u kraterima kao da su nas juce bombardovali.nego kad podju po packe u BG nek pogledaju kakve su ulice ili mozda kod njih nije padao sneg

    • Todor Dj

      16:42 // 22. 3. 2013.

      Pa naravno da u Beogradu nije tako. Tamo se u beton ne ugradjuju Banane i Bananice. Kod nas ulica ne može do sledeće sezone da ostane normalna, a da se ne pojave krateri. Toliko je kvalitetan beton. Ali zato se snima na TV-u po 100 puta za istu ulicu, da oni najnaivniji pomisle kako samo on nešto radi u ovom gradu.

  • neko iz mase

    13:17 // 22. 3. 2013.

    Da je samo Carnojeviceva,sve ulice tu oko S.groblja su u katastrofalnom stanju,svakog dana se smisljam gde da prodjem,da sto manje polomim auto,posto stanujem tu.Mada ni u gradu nista bolje nije.U svakom slucaju ili vreme ili meteor u Rusiji,zemljotres u Japanu itd. nadlezne sluzbe ce uvek imati izgovor sto ne rade svoj posao kako treba.

  • Novoselac

    13:30 // 22. 3. 2013.

    Prodjite kroz Novo selo pa cete videti sta su udarne rupe...Deonica od nadvoznjaka do pocetka mosta ispred Mramora radi se vec 3 godine i nikom nista, ljudi gaze po blatu nakon kise, gutaju prasinu kada je suvo, trpe povremena izivljavanja nis-expresa, ostecuju svoja vozila zbog loseg puta, cute i trpe. Trebate doci (redakcija juznih vesti) u Novo selo i da snimite cinjenicno stanje i objavite na ovom sajtu. Nisam do sada imao priliku da vidim i cujem da se 1 km puta radi duze od 3 godine, ali gradnja u Nisu i postoji da bi se stalno obarali neslavni rekordi!

    • Ivan Milovanovic

      23:54 // 24. 3. 2013.

      Novoselac, pitaj sugradjane zasto su se zalili i pisali peticiju da se promene radnici jer ovi navodno ne znaju sta rade (a ono jeste, poredjali ivicnjake za veoma usku ulicu, a o nda ih pomerili da je prosire.. zapitam se ima li bre tu projekta uopste??)

  • KARAđorđe

    15:00 // 22. 3. 2013.

    Koliko raznih nameta plaćamo za održavanje puteva,ovi iz direkcije bi trebalo na rukama da nas nose.....

  • Jana Knezevic

    15:37 // 22. 3. 2013.

    U inostranstvu se ovakve stvari rese za par sati i to se ne pokrpi samo asfalt, ne, to se cela deonica resi autoputa resi za par sati, u toku noci.
    Mislim da samo kod nas idu radovi na putu po par meseci... JEl nemamo dovoljno dobre radnike ili se nesto tu dalje muva...

  • milos

    15:41 // 22. 3. 2013.

    Ne radite vi nista bitange jedne lazljive. Ne mozete ni pruzni prelaz da poravnjate kod Palilulske rampe godinama...Koga lazete?

  • Vozac

    15:59 // 22. 3. 2013.

    Zelengorsku sredjuju godinu ipo dana i nikako da je srede... Uzasna je i ulica koja je sece iz pravca Doma zdravlja do OS Vozd Karadjordje... Ulicu Dragise Cvetkovica ( B. Adzije) da i ne komentarisem. A ima jos mnogo takvih ulica.

  • P

    09:09 // 25. 3. 2013.

    Ukapirao sam! Kada DIrekcija nesto radi ili uradi, tu se pojavi Banana, ali kada nista ne radi, ili mulja, onda se u prvi plan gurne Portparol. Nije mu lak posao.

  • Aleksandra Jovancic

    09:10 // 8. 4. 2013.

    Ja zivim u delu Gabrovacki put II deo vec deset godina. Imamo veliki broj udarnih rupa " kratera" na kolovozu, koje se jednom godisnje TZV saniraju i koje se posle mesec dana ponovo otvore zato sto ne postoji ni jedan slivnik, a voda od kise koja pada ili od snega koji se topi se sliva sa svih sporednih ulica, tako da ako biste krenuli nedaj boze pesaka treba vam camac. Deca nam se svaki dan vracaju " kupana " iz skole jer nemaju mogucnost da se sklone nigde, jer naravno nema trotoara. Nismo priotitet, kada cemo biti?????

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: