Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:22, 20. 6. 2019.

Udruženje roditelja: U Knez Selu pronađeni mogući dokazi o nestalim bebama iz Niša

dokumenta Petrović kaže da je ova dokumentacija bila skrivana u Knez Selu; foto: R. P.

Na desetine kutija medicinske dokumentacije koja bi mogla da svedoči o nestalim bebama iz Niša, a koja je godinama skrivana od njihovih roditelja, pronađena je u Knez Selu kraj Niša - tvrdi predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama" Radiša Pavlović, dok iz Kliničkog centra Niš ističu da dokumentacija nije bila sakrivena, več skladištena. Od 1. jula niški Klinički centar će zajedno sa roditeljima početi da analizira dokumenta, koja bi mogla da otkriju deo istine o nestalim bebama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • mirjana

    08:58 // 20. 6. 2019.

    dokumenta iskopirati i overiti kod notara da slucajno ne nestanu

  • N.C

    00:00 // 21. 6. 2019.

    Ako uzmemo u obzir da je već davno preminula načelnica ?avlovi? bila kleptoman i verovatno psihički poremećna. Bebe su (pro)davane kao pilići bez papira a možda i bez novca. Sam bog zna kod kakvih monstruma su te bebe završile i u kakvoj nemiloj sudbini.
    Svako ko odbije saradnju u ovom slučaju je saučesnik-nalogodavac.

  • Toni

    14:38 // 20. 6. 2019.

    Kakva je to organizacija bila nekad. Da istovremeno iz većine porodilišta u Srbiji nestane na stotine beba, ceo lanac ostane tajan, usvojitelji ostanu tajni, niko do danas ne prozbori od hiljada ljudi uvučenih u otmicu. Ja mislim, veća smrtnost beba nego danas, potpuno loše vođena dokumentacija tada uz lošu komunikaciju dovela je do toga

  • Ivan

    22:18 // 27. 2. 2020.

    Zašto čekate 1. Jul? Do tada će dokumenta nestati. Odmah krenote u analizu i obezbedite dokumenta. Ovo je Srbija. Ne verujte nikom.

  • Zoe Saldana

    06:34 // 24. 12. 2021.

    Moja sestricina je pokusana silom dati na usvojenje u Nisu(1995 god.)I jednom prilikom Sam u Crvenom Krstu Niskom slucajno saznala od nekog covjeka da Oni njemu trebaju dati bebu I da Su on I Zena mnogo djece dobili na usvojenje. i odhranili?? ( covjek je bio tada mlad tesko preko 30 god.Po izgledu romske nacionalnosti.
    Mogu I da zahvalim dr Stevanovic
    koja je jedina javno pricala o otimanju be

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: