Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 11. 10. 2018.

| Društvo

Ugostitelj poklanja kafanu u Kuršumliji onome ko nađe "nepostojeću fabriku"

Autor:J. A.Izvor:N1, Južne vesti
nepostojeca fabrika
Građani Kuršumlije i dalje traže nepostojeći pogon izraelskog investitora; foto: printskrin N1

Još pre 3 meseca je potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković rekao da u Kuršumliji radi novi pogon fabrike izraelskog investitora, a lokalni opozicioni odbornik i ugostitelj Slavko Ilić već mesec dana traži "nepostojeću fabriku" i nudi na poklon svoju kafanu onome ko je pronađe i dokaže da postoji.

Marinković je nedavno rekao da je još krajem proleća u Kuršumliji otvoren fabrički pogon izraelskog investitora u kome će raditi oko 150 ljudi. Međutim, građani Kuršumlije, kako su naveli za N1, ne znaju ništa o fabrici, niti znaju da li će i kada biti otvorena.

Zbog toga je lokalni odbornik i ugostitelj Slavko Ilić, kako kaže, osmislio konkurs - ko nađe fabriku, dobija na poklon kafanu. kafana na poklon Poklanja kafanu onome ko nađe fabriku; foto: printskrin N1

Ja nikad nisam svoju reč pogazio – onome ko je nađe odmah idemo kod notara da mu prepišem kafanu - ističe Ilić.

Ilić ističe i da građani Kuršumlije svakodnevno traže navodno otvorenu fabriku, ali je, kako kaže, "to rađeno nekom novom stelt tehnologijom" i ne mogu da je pronađu.

Čekam Mojsije da dođe da nas povede. Kakvi Izraelci, ovde niko nije dolazio nikad. To je samo lagarija i laž - kazao je Đura Cahun za N1.

Napuštena fabrika i dalje čeka investitora, kafana je i dalje vlasništvo opozicionog odbornika, a potpredsednik Skupštine koji je rekao da je novi pogon otvoren, sada menja priču i kaže da nije to rekao.

Ne, ja sam rekao da će biti zaposleno. I to je definitivno. Ugovor je potpisan - tvrdi Marinković.

Umesto novog pogona fabrike, na prostoru nekadašnje konfekcije 7. juli gde je navodno otvorena, kako se uverila novinarka N1 Gordana Bjeletić, pusto je, bez mašina i radnika, pa će novi investitor imati puno posla oko uređenja ove zgrade.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: