Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 8. 12. 2014.

Ugostitelji: Da se uspostavi red do 1. aprila

ugostitelji Mitić (desno) kaže da ugostitelje žele dogovor i uvođenje reda, foto: MCN

Nakon spontanog okupljanja krajem prošle nedelje, ugostitelji tvrde da su sa gradskim rukovodstvom postigli dogovor da problem postavljanja letnjih bašti reše do početka nove letnje sezone.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • palilulac

    17:36 // 8. 12. 2014.

    Ma kakav rok 1 april,oni su znali da ce do ovakve situacije doci kad tad.Treba da se uklone sve nelegalne baste i to do nove god.Ma kakvo oprastanje.

  • z.c.

    18:28 // 8. 12. 2014.

    Samo nemojte da prodajete alkohol mladjima od 18 godina.Ostalo ce se srediti.

  • kukolj

    19:45 // 8. 12. 2014.

    Taj sektor zaposljava 5000. nislija,i svi su prijavljeni jer je poreska stisla.Plus Grad Nis dobro zaradjuje od ugostitelja.Ima onih koji su bahati ali dal od Nisa treba da napravimo selo bez kafica?

    • nina

      23:42 // 8. 12. 2014.

      Od grada su napravili vasariste.Ne moze da se prodje ulicom od tendi i platformi. Pogledjte sada kada su poluklonjene iste koliko je to bilo haos i ruglo.Zarad 15 gazda imali smo Bangladesu u Nisu!

    • @kukolj

      09:13 // 9. 12. 2014.

      Klasicna zamena teza. Urbano naselje, tj. grad je uredjen urbanisticki i na svaki drugi nacin. Osobina sela su vasari i nered, tj. sela kako ih ti zamisljas, pezorativno i omalovazavajuce.

    • nina fina

      12:45 // 9. 12. 2014.

      Kao u svim urbanim sredima baste bez tendi i platformi! Bastenske stolice, stolovi i suncobrani. Eventualno mobilne ograde kao bi jasno odvojili ulicu od privremene letnje baste! 3/5 ulice za pesake!

  • pera

    21:36 // 8. 12. 2014.

    Ovaj bi da legalizuje baste na javnom zemljistu, toliko se primili pa misle da je i ulica njihova. I kako moze Perisic da stopira nesto sto je zabranjeno, u tom slucaju bi krsio zakon.

    • Jedan Kafic

      02:42 // 9. 12. 2014.

      "TAJ" nema u svom restoranu ni bastu ni tendu,a niko ne misli da je ulica njihova,samo u toj ulici radi preko 250 radnika,kafici traze rok da sami otklone nepravilnosti jer je cena njihovog....

  • vatrogasac

    22:29 // 8. 12. 2014.

    Ни у Обреновићевој улици ни у Казанџијском сокачету нису испоштоване норме пожарног пута и противпожарног пролаза.Од стубова надстрешница башти ни један ватрогасни камион не може да прође овим улицама

    • Jedan Kafic

      02:47 // 11. 12. 2014.

      @Vatrogasac.Gradskom uredbom je reseno da se problem pozarnog puta resi HIDRANTOM!Kazandzijsko ima stepeniste a i na sredini prolaza izmedju basti BANDERE KOJE JE POSTAVIO Grad!Zato je prolaz nemoguc!

  • Заштитар од пожара

    22:31 // 8. 12. 2014.

    Због немогућности да прођу преосталом ширином Обреновићеве ул.и Казанџијског сокачета директно је угрожена пожарна безбедност стамбених зграда у овим улицама. Али о томе нико не води рачуна.

  • Jedan Kafic

    02:44 // 9. 12. 2014.

    ...uklanjanja preko 1000e...Smatramo da nema potrebe skloniti nesto za mesec dana pa vratiti to modifikovano nazad,ukoliko to nesto moze samo da se prepravi i tako ustedi vise stotina eura!To je sve!

  • Zoran Jovanovic

    08:59 // 9. 12. 2014.

    Perišić će to rešiti u jednom preciznom hiruškom potezu!Ne može on kao Vučić svuda da stigne!Kada dodje pravi trenutak svi ćemo piti kaficu u baštama kafića zahvaljući našem Periši

  • Zoran Jovanovic

    09:02 // 9. 12. 2014.

    Ja sa mog prozora na Bulevaru vidim sve kafiće u parku svetog Save,jedva čekam da se ovo reši da mogu da popijem kaficu u baštama kafića kao što radim svakoga jutra!Napred Perišić

  • nm

    10:32 // 9. 12. 2014.

    Ne znam sta su se okomili na kafice, jedino cime se stranci koje provedem kroz Nis oduseve su BAS TE uvek pune i prilicno lepe baste i kafici. NICIM drugim. Kako god to nekom zvucilo, tako je.

    • sve su sredili, samo baste ostale da Nis bude lep i srecan grad

      18:42 // 9. 12. 2014.

      Baste ovakve,ovolike i jos bolje ima svuda po kulturnom svetu.Sta ima Nis sem basti da ponudi inostranim turistima.Pa ljudi za jedandan se obidju svi spomenici i nesto muzeja i ruca se rostilj i cao c

  • TONTO

    13:53 // 9. 12. 2014.

    Krajnje je vreme da se kafedžiajama stane na put. U....i su svaki deo grada koji su mogli.
    kazandžijsko, Centar, Par Sv. save a sada su počeli i kej !!! Dosta višE!

  • KR ME

    16:18 // 9. 12. 2014.

    Zabraniti baste kaficima a uvesti kao obavezne cigle, trupcice, gajbe i ostale rekvizite ispred dragstora...OD GRADJANA PODRSKA UGOSTITELJIMA!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: