Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 18. 3. 2020.

Ugostitelji negoduju zbog zabrane rada u pojedinim gradovima na jugu Srbije

pirot kafici U Pirotu dozvoljen rad, ali kafići prazni; foto: Lj. F.

Većina lokalnih samouprava na jugu Srbije ograničila je rad kafića i restorana, u većini mesta je zabranjen rad kozmetičkih salona i kladionica, a najrestriktivniji su u Dimitrovgradu, Babušnici, te od danas u Vranju i Pirotu, gde su na snazi potpune zabrane rada objekata. Pojedini ugostitelji u ovim opštinama negoduju i nije im jasno zašto jer nije svuda na snazi ista odluka, a drugi planiraju renoviranje lokala dok traje zabrana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • AV

    16:06 // 18. 3. 2020.

    Kafedžije da ućute. Ceo školski sistem je zakatančen zdravlja radi, života radi. Uveden pandurski čas. Gazdama birtija najvažniji njihov ćar. To, što se njih tiče, je u redu. Ali mnogima od nas su važniji zdravlje i život ljudi, bez obzira na bilo čiji egoizam, pa i egoizam gazdi kafana. Ja sam stari birtijaš, ali ako preživim, zasigurno u lokale ovakvih gazda neću više zalaziti.

    • VA

      18:24 // 18. 3. 2020.

      Tišina tamo! Ako je zdravlja radi zašto proizvodni pogoni nisu zatvoreni. U proseku po 1000 radnika radi u 3 smene na malom zatvorenom prostoru! Rakica se, koja ja po preporuci precednika dobra u borbi protiv ovog virusa, ne može piti u proizvodnim pogonima! Pravda za kafane i kafiće!

  • kafica

    16:37 // 18. 3. 2020.

    ovaj jos trazi obrazlozenje... druz, nesavesni sed po kaficima i tako sire zarazu...

  • jovan nikolic

    18:43 // 18. 3. 2020.

    Pa da si ti vlasnik birtije i da ti hranis porodicu tako kao i tvoji radnici koji zavise od tog posla ne bi davao takve kometare botino vuciceva....

  • jovan nikolic

    18:44 // 18. 3. 2020.

    Bas me zanima hoce li sns da pokrije kirije lokalima i plate radnicima zato sto ne mogu da rade i zato sto su im ogranicili radno vreme.....

  • babusnica rasulo

    21:09 // 18. 3. 2020.

    Kafici ne treba da rade,siri se zaraza,stolovi se ne dezinfikuju,case ko zna kako se peru...a novca imaju,lepo su se nafatirali,pogledajte sta voze,neki od njih i porez su placali manje nego sto treba.

  • Cccc

    23:59 // 18. 3. 2020.

    Da li je moguće da mi ljudi ne možemo da se složimo oko ovoga?! O čemu pričate?! Nisu se svi "nafatirali". Neko je uložio sve što ima, hrani porodicu i plaća radnike koji jedva sastavljaju kraj sa krajem! Uskraćivati dostavu hrane je apsurdno! Da li shvatate da je to isto kao da odete u prodavnicu i kupite nešto ili vam donesu paket brzom poštom?! Onda neka zatvore sve i ponude neku strategiju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: