Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:38, 15. 4. 2021.

Ujedinjeni protiv kovida i NKD: Vakcine dostupne, vakcinacija - imperativ

debata Lekari saglasni; foto: NKD

Problem sa koronom rešiće samo masovna vakcinacija jer niko nije bezbedan dok svi nisu bezbedni, saglasni su učesnici onlajn "Napokon Korisne Debate" - "Vakcinom za život’’ koju su organizovali Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) i Ujedinjeni protiv kovida. Imunizacija je, kažu, imperativ i neophodno je da što pre iskoristimo prednost koju imamo - dostupnost vakcina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Yutka

    17:08 // 15. 4. 2021.

    Nije "imunizacija" zato sto i nakon toga sto se spricas i dalje mozes da se inficiras upalom pluca, moras da nosis masku i da se na svaka 3,4 meseca opet spricas jer neimunizacija ne traje vecno i tako do kraja zivota.
    Da se oslobodimo lanaca kolonizatora koji su okovali nasu zemlju, steknemo nezavisnost i ugledamo na ostale nezavisne zamlje u svet, ne da budemo ovce za sisanje strancima.

  • Milan

    18:42 // 15. 4. 2021.

    Sve ja lepo procitah kako nas oni savetuju da se vakcinisemo ali ni rec jednu nisam procitao da su rekli koji su dokazi o nus pojavama vakcine, koliko je vremena trajalo testiranje vakcine, na koliko trudnica su vrseni testovi da li utice na fetus, koliko ljudi udje u statistiku? Imam stotinu pitanja a oni imaju desetak odgovora. Ocekuju da se vakcinisemo samo na casna rec nece nista da ti fali

  • mirjana

    06:20 // 16. 4. 2021.

    Primicu vakcinu kad znam sastav iste I kad nepotpisujem da primam na svoiu odgovornost nego onaj koji je proizveo da odgovara prosto I jednostavno

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: