Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 4. 6. 2021.

| Društvo

Ujutru novi asfalt, već popodne na njemu nova rupa u niškoj Ulici Ćirila i Metodija

Autor:U.K.Izvor:Južne vesti

Svega nekoliko sati nakon što su radnici popunili asfaltom deo raskrsnice Ćirila i Metodija, Zelengorske i Prvomajske na sveže saniranom delu pojavila se rupa. Kritična rupa trenutno je prekrivena gajbom i granama, a sugrađani dodaju da ovo nije prvi put da se pojavljuje na tom mestu i da je rizik za vozače i za prolaznike. Na pitanja novinara u vezi sa sanacijom rupe iz Direkcije za izgradnju grada Niša još nema odgovara.

Kako navode stanari te ulice juče prepodne videli su radnike, prvo suizgrebali asfalt i posao dovršili asfaltiranjem ovog dela raskrsnice.

Međutim, već popodnevne, svega par sati nakon što su radnici stavili novi asfalt pojavila se rupa.

Još se asfalt nije ni ohladio, mislim da su oborili rekord sada, kaže Nišlijka Jelena S.

rupa u Cirila i Metodija Juče, samo nekoliko sati posle asfaltiranja; foto: čitalacTrenutno je rupa obeležena gajbom i granama,a oni koji žive u blizini kažu da se nadaju da će zaista biti i sanirana što pre, a do tada apeluju da bi nadležni morali da propisno obeleže kritičnu lokaciju.

Decenijama unazad se tu pojavljuje rupa. Verovatno je kišna kanalizacija, voda ulazi i pravi rupu unutra. Očigledno nisu spremni da se ozbiljnije suoče sa tim problemom. Taj problem nije od juče, tu se rupa pojavljivala unazad godinama u više navrata - kažu u obližnjem lokalu.

Nadležni iz Direkcije za izgradnju grada Niša nisu se oglasili i odgovorili na pitanja.

Vozačima koji prolaze kroz raskrsnicu ulica Ćirila i Metodija, Zelengorske i Prvomajske jedina opcija trenutno je da rupu zaobilaze, rizikujući tako da naprave kolaps u saobraćaju, a naročito opasno jeste to što moraju da pređu u suprotnu traku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    09:37 // 10. 6. 2021.

    Pa idite u Kovanluckku da vidite ulicu od prosle godine,niko niko nije odgovarao,malo su je zakrpili i bezanija,a sve snose to mi zadužili da platimo.

  • Pera ždera

    19:23 // 6. 6. 2021.

    Možda nekada i krene ovom gradu "titanik" ali prvo da se ljudi nauče odgovornosti i da brinu o svom gradu kao o svom domu i porodici. Nevaspitano je i glupo samo čekati iz prikrajka da neko nešto pogrešno uradi pa da mu se smejemo i kritikujemo ga. Pogledajte kako nam je grad prljav juče je ispred moje kuće projurio TAXI i kroz prozor izbacio limenku tek popijenog piva a na ulici su se igrala dec

    • Jaaa

      06:54 // 8. 6. 2021.

      Kada bi komunalna policija zaustavila gospodina i napisala mu kaznu ne bi mu palo na pamet da to više uradi. Kao i za pljuvanje, ostavljanje kučećeg izmeta, bacanje svega i svačega po ulici.... Ali oni nemaju ovlašćenje.... Ne znam samo čemu onda služe. A za rupe je više glupo i komentarisati....

  • Dragan Petrovic

    16:50 // 6. 6. 2021.

    Sta li bi bilo da su iz akademije mladih lidera...ne zna se ko je nesposobniji od ovih poltrona...grad elektronike se ponosi motanjem kablova...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: