Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 11. 8. 2021.

Ukupno 100 novozaraženih koronom u Nišu, Vranju i Leskovcu

dom zdravlja niš U Nišu juče 34 pozitivna testa; foto: T. R.

Od 292 testirana u Nišu, 34 pacijenta su pozitivna, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu juče su 44 testa bila pozitivna, a u Jablaničkom 22.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bulevarka

    10:24 // 11. 8. 2021.

    Rast je bas ocigledan.Da prodju festivali i bice novih mera pazite sta sam rekla.Da se osvrnem na ove pametne sto mi odg iz DZ posto sam im trn u oku.Kad se toliko hvalite izadjite javno pokazite taj papir,kazite javno taj zakon,u tom sluzbenom glasniku a ne prazne floskule sve u redu.Znaju radnici Doma da nije sve u redu,zato i curi sa svih strana a vi krijete sve i ako ne smete zakonom!

    • dom zdravlja

      10:39 // 11. 8. 2021.

      Paćenici tražili ste službeni glasnik dobili ste precizne odgovore.Sada treba neko da se slika i da vama nebitnim likovima nešto dokazuje.Zakon postoji u ovoj državi. Već ste jednom prijavili i odgovor SVE JE PO ZAKONU Izmišlate uvek neke laži kada dobijete odgovor vi okrećete ploču. Vaše bratske prevare koje godinama radite doći će veoma brzo na videlo komorašu i okrugu.Toliko ste nebitni zbogom

    • Bulevarka

      14:57 // 11. 8. 2021.

      @dom zdravlja
      "Pacenici" "nebitni likovi" . Velika slova se na internetu smatraju vikanjem i hvala Vam sto kroz komentare pokazujete svoje pravo lice, ko ste sta ste i kako se ponasate. Ako ovakve reci iznosite javno mogu samo da zamislim kakav Vam je recnik i ponasanje u samoj ustanovi prema radnicima o cemu pisem vec mesecima.

  • dom zdravlja

    10:47 // 11. 8. 2021.

    I da vas pitamo ispred DZ da li bi fond , grad Republika dozvolila čoveku koji ne ispunjava uslove da bude na čelnoj poziciji. Vi sumnjate u zakonske institucuje države to je još jednom tuga i žal što DZ je najbolja zdravstvena ustanova u Srbiji a direktor dobitnik svih najvećih priznanja grad i republike. Niste vi bitni za razgovor vi ste društvo koja radi na galami laži i materijalnim prevarama.

    • Nikola

      11:02 // 11. 8. 2021.

      HAHAHAHAHAHAHA, dobitnik najvecih priznanja. Kakve su to gluposti, mozda je dobitnik politickih nagrada, a ne strucnih. Ako niste znali razlika je OGROMNA.

    • Milena

      12:07 // 11. 8. 2021.

      Gospodo nije Vaš posao da se prepucavate po različitim portalima i da tvrdite da ste najbolji. Podseca na jednu pesmu o lepoti.Vaš posao je da se pobrinete da se ova pošast obuzda. Organizujete nekakve akcije po holu Doma zdravlja i pravite cirkus a COVID je sve rasprostranjeniji.Vaše je prošlo posvetite se drugim vrednostima i krenite u mirovinu pustite mlade snage da se bore vi snage više nemate

  • Bulevarka

    11:38 // 11. 8. 2021.

    Hvala Vam sto pokazujete svoju bahatost iznova i iznova to sto vam je vise stalo do fotelja nego do moralnih nacela,da savesti i obraza nemate.Najbolji niste to svi znaju jer niko to iz Beograda potvrdio nije niti ce ikada.Jednom ste izasli o zadovoljstvu radnika i vise nikada sto su jasni dokazi koliko niste ni blizu najboljeg sto ste sami umislili jer imate kompleks vise vrednosti sto dokazujete

    • Zlobnik

      14:30 // 11. 8. 2021.

      @Bulevarka : Dadoh pozitivno brojanje - za lokal ! Ali za "brze pruge" i "central station" - teško da ću !

    • Durlanka

      06:04 // 13. 8. 2021.

      Ovde vi gospodjo imate komplekse,nesrećan život...,opsednuti ste direktorom zdravstvene ustanove.....progonite ga non-stop nekim objavama....čista patologija...što se više mučite,što se lepo ne javite lekaru za pomoć

  • Ovo skače ko cena goriva

    00:21 // 12. 8. 2021.

    Skacu pozitivni, kao cena goriva, zetinja....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: