Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 2. 8. 2021.

| Društvo

Ukupno 15 novozaraženih koronom u Nišu, Vranju i Leskovcu

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Kovid ambulanta kosta
U Nišu juče 7 pozitivnih nalaza; Ilustracija; foto: A. Kostić

Od 168 testiranih u Nišu, sedam je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu je takođe sedmoro novozaraženih, dok je u Jablaničkom jedna osoba juče dobila pozitivan rezultat.

U niške kovid ambulante juče se javilo 213 pacijenta - 89 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok su 124 pacijenta obavila kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 9 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 93 laboratorijske analize - saopštavaju iz Doma zdravlja u Nišu.

Juče je u Pčinjskom okrugu testirano 118 uzoraka i sedmoro pacijenata je bilo pozitivno na virus korona - dvoje iz Vranja, jedan iz Surdulice i četvoro iz Preševa.

Kako je saopšteno iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 89 osoba i pozitivan nalaz dobio je jedan pacijent iz Leskovca.

Sve informacije o virusu korona pratite ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Hala čair

    15:50 // 2. 8. 2021.

    Ima li učesnicika skupa iz Niške hale Čair od 16 jula.

  • Bulevarka

    11:19 // 2. 8. 2021.

    Dolazi do povecanja ocigledno. Videcemo da li ce direktor i dalje da brani pojedinima da li ce raditi u skafanderu jer je ocigledno da ce veci broj ljudi trebati.Inace u DZ ocigledno fali dodir sa realnoscu.Pa glavna sestra Doma tvrdi da je teze raditi vakcinaciju nego covid.Pojedini cak idu dotle da tvrde da su u zelenoj zoni radili vise nego u crvenoj.Ja bih njih u KC malo da vide sta je rad

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: