Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:38, 5. 8. 2021.

| Društvo

Ukupno 35 novozaraženih koronom u Nišu, Vranju i Leskovcu

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
dom zdravlja niš
U Nišu juče 20 pozitivnih testova; foto: T. R.

Od 208 testiranih u Nišu, 20 je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu je 11 novozaraženih, dok je u Jablaničkom četvoro dobilo pozitivan rezultat.

U niške kovid ambulante juče se javilo 375 pacijenata - 125 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 250 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 16 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 158 laboratorijskih analiza - saopštavaju iz Doma zdravlja u Nišu.

Juče je u Pčinjskom okrugu testirano 237 uzoraka i 11 pacijenata je bilo pozitivno na virus korona - po troje iz Vranja i Vladičinog Hana, po dvoje iz Bujanovca i Preševa i jedan iz Surdulice.

Kako je saopšteno iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 270 osoba i pozitivan nalaz dobilo je četvoro pacijenata iz Leskovca.

Sve informacije o virusu korona pratite ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sima

    22:11 // 5. 8. 2021.

    Iiiideeeemoooooo 35,45,75,95,105,300,500,1100,2500,3000,4500, 11500 zarazenih,...zariste Niš, 24.09.2021 vrh pandemije, kao sto je najavio prvorodjeni

  • Bulevarka

    17:08 // 5. 8. 2021.

    Posto se neko iz DZ pise evo da malo edukujem doticnu osobu koja pise da lazem.DZ je pod nadleznoscu min zdravlja i Vlade Srbije i kao takav sve mora biti transparentno.Informacije koje fale su: - koliko Jerkan ima god? - po kom zakonu i resenju je jos dir? - koliko funkcija ima on i njegova pomocnica? - zasto je covid placao samo 22.5h? -zasto sklanja radnike koji mu se ne svidjaju?Sve je istina!

  • dom zdravlja

    15:42 // 5. 8. 2021.

    Direktor DZ nema nijednu drugu funkciju u odnosu na vas komorase i okruznjaci koji neznate gde ste sve.Svi radnici primaju redovno sve sto zarade.

    • Bulevarka

      16:44 // 5. 8. 2021.

      To nije tacno!imam prijatelje koji su radili u covid-u.Koliko god subota i nedelja radili primali su samo 22.5h prekovremeno i to moze svako da potvrdi.A gde je fotelja u komori zdr radnika,kako je primarijus prof dr? Ako je profesor to je jos jedno radno mesto zar ne?Zna se ko je Jerkan u ovom gradu i sta prica i kako se ponasa?Zasto sklanja ljude i pomera ih sa radnih mesta?A pomocnica i CK?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: