Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:29, 19. 7. 2021.

| Društvo

Ukupno 5 novozaraženih koronom u Nišu, Vranju i Leskovcu

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
KOVID korona ambulanta Kosta
U Nišu dva pacijenta novozaražena virusom; foto: A. Kostić

Od 105 testiranih osoba u Nišu dve su pozitivne na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu tri osobe imaju pozitivan nalaz, dok je u Jablaničkom u poslednja 24 sata virus zabeležen kod jednog pacijenta.

U niške kovid ambulante juče se javilo 114 pacijenta - 44 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid infekciju, dok je 70 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 8 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 48 laboratorijskih analiza. Urađeno je 105 testova od čega je 2 pozitivno - saopštavaju iz Doma zdravlja.

Juče je u kovid ambulanti ATD u Vranju obavljeno 19 pregleda, a 7 prvih.

Na lečenju u vranjskoj kovid bolnici je jedan pacijent sa potvrđenim virusom. Poslednji podaci pokazuju da je u Pčinjskom okrugu virus potvrđen kod dve osobe iz Vranja i jedne iz Vladičinog Hana.

Prema poslednjim podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 56 osoba i kovid je potvrđen kod jedne osobe iz Leskovca.

Sve informaciju o virusu korona pratite ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarka

    14:18 // 19. 7. 2021.

    Posle ocigledne cenzure i uskracivanju javnosti podataka kao i ostalih informacija od javnog znacaja jer je DZ pod nadleznoscu drzave dolazimo do toga da neprikosnoveni dvojac misli da moze da radi sta i kako zeli. A pogotovo neprikosnovena pomocnica koja se toliko drznula i misli da je mnogo mocna i jaka da je na stranacki skup cija je boja bela ona dolazi u zelenim majcama sa natpisom stranke!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: