Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 28. 2. 2020.

| Društvo

Ulica Majakovskog u Nišu u još gorem stanju - iskopana pa asfaltiranje stalo zbog kiše

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Ulica Majakovskog nove rupe kraj februara; foto: citalac-Prijavi problem
Situacija još gora - jedna strana ulice neprohodna; foto: čitalac/Prijavi problem

Postapokaliptično ruglo - tako su stanovnici Ulice Majakovskog pre dvadesetak dana opisali stanje u ovom niškom kraju, a sada kažu da je situacija još gora, jer je ulica sa jedne strane iskopana i potpuno neprohodna. Iako su iz Direkcije za izgradnju rekli da će asfaltiranje početi tek kada se prolepša vreme to se ipak dogodilo ranije, ali je zbog kiše sve stalo i sada se ponovo čeka sunce.

Ulica Majakovskog nove rupe kraj februara 2; foto: citalac-Prijavi problem Zbog kiše nisu mogli da nastave, građani pitaju zašto su počeli usred zime; foto: čitalac/Prijavi problem Mesec dana je ova ulica u Duvaništu bila neprohodna od udarnih rupa i na to su ukazivali čitaoci preko aplikacije "Prijavi problem". Da će biti sanirane obećali su iz Direkcije za izgradnju - ali tek kada se vreme prolepša i nakon remonta asflatnih baza.

Za manje od 20 dana situacija je još gora, na šta ponovo ukazuju građani u aplikaciji.

U Ulici Majakovskog u delu kod Amana situacija još gora. U ponedeljak radnici su došli i krenuli da spremaju za asfaltiranje, ali izgleda da njihovi nadređeni ne gledaju vremensku prognozu pa iz tog razloga sada duž nekih 500 m su otvorene rupe dubine od 7-10 cm. Signalizacija postoji samo u nekim delovima što ne ukazuje da postoje velike udarne rupe, kao ni signalizacija da se ulicom može voziti samo u jednom smeru - pojašnjavaju građani. Ulica Majakovskog nove rupe kraj februara 1; foto: citalac-Prijavi problem Ponovo se čeka lepše vreme za nastavak asfaltiranja; foto: čitalac/Prijavi problem

U Direkciji za izgradnju sada kažu da je nakon radova na izgradnji toplovoda u ovoj ulici deo asfaltiran. Počeli su od ulaza u parking Trgovinske škole, ali su radnici zbog kiše stali.

Radovi nisu u celosti završeni, jer je došlo do pogoršanja vremena. S obzirom da je nemoguće nastaviti sa radovima u kišnom periodu, nastavak asfaltiranja i završetak se očekuje odmah nakon prestanka padavina, tačnije čim vremenski uslovi budu bili adekvatni za asfaltiranje - dodaju u Direkciji.

Ipak, nepoznato je zašto su požurili sa radovima i počeli asfaltiranje i pre nego što su vremenski uslovi za to bili pogodni.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nišlija iz Čalija

    11:08 // 29. 2. 2020.

    Nesposobna gradska vlast upada iz greške u grešku!

  • Ouzo

    07:30 // 29. 2. 2020.

    A, sve to zbog necijih licnih ili partijskih interesa!
    Vezali ekonomsku skolu na toplovod,jer su urnisali svoju kotlarnicu !
    Primer kako zgrada propada,jer se ne odrzava !
    Koga briga za decu,direktori se odslikase i povezivanje ce se koristiti u predizbornoj kampanji a unistena ulica ce se prekrivati kao aljkavost !

  • Medena

    21:05 // 28. 2. 2020.

    Ovaj beli pezo sa slike moze da prodje i vece rupe i vece probleme na putu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: