Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 6. 2. 2024.

| Društvo

Ulica u Nišu ispucala i u rupama samo 2 godine nakon rekonstrukcije

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
ulica sime dinića rupe
Rupe, blato, ulegla šahta i ispucali asfalt; foto: čitalac

Rupe, blato, ulegla šahta i ispucali asfalt. Tako izgleda ulica Sime Dinića u Nišu, iako je rekonstruisana pre samo dve godine. Stanari upozoravaju one koji ne prolaze tom ulicom često da budu oprezni kako se ne bi povredili ili oštetili vozila.

Preko aplikacije “Prijavi problem”, čitalac piše da je asfalt oštećen nakon radova na vodovodnoj mreži i da još nije saniran.

Ulica Sime Dinića, rekonstruisana u celoj dužini pre samo dve godine, danas izgleda jako loše. Ekipa Naissus-a isekla je asfalt pre 3-4 meseca, završila svoj deo posla i nasula pesak - navodi Nišlija.

ulica sime dinića rupe foto: čitalacMeđutim, nakon prve kiše vozila raznesu pesak i opet ostaju rupe, žali se on dalje.

Kada se ispune vodom, rupe postaju opšta opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, po automobile jer može doći do fizičkih oštećenja vozila prilikom iznenadnih udara u njih - piše čitalac.

Napominje da je ulica dosta prometna, da njom prolaze i autobusi, a pešake, vozače i bicikliste upozorava da tu oprezno prolaze.

Na pitanje kada će sanirati oštećenja na asfaltu, iz niške Direkcije za izgradnju rada nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    07:16 // 8. 2. 2024.

    Nikola Tesla Brzi brod desna strana ka Nisu,sahte su propale U prvih mesec dana posle radova,verovatno je sada posle 5 godina istekla garancija a ljudi kola izlomise.Pisali su mnogi ali nema resenja u drzavi lopovluka.

  • Mike

    15:44 // 7. 2. 2024.

    Tek ce renovirane ulice u gradu da propadaju zbog "strucnosti" izvodjaca , Medjarci?, cuveni ljubimci gradske vlasti, a vrlo, vrlo nestrucni izvodjaci.

  • Mikac

    09:29 // 7. 2. 2024.

    A Svetolika Rankovića?? Tri puta je asfaltiraju i sad liči na sve samo ne na ulicu...i ko to plaća?? Pa vi glasajte... SNS ofrlje, pojedini se bogate.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: