Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 22. 2. 2018.

Ulice prepune bara i blata

neasfaltirane ulice donja vrezina Bez asfalta teško prohodno kada padne kiša; foto: S. Mitić

U niškom naselju Donja Vrežina nekoliko ulica nema asfalt, pa su prema rečima njihovih žitelja teško prohodne kada je vlažno vreme i često se zbog blata u njima zaglave automobili, kao i kamioni JKP “Mediane”. Zbog nerešenog imovinskog stanja, kažu u Sekretarijatu za investicije, nisu u ovogodišnjem Planu izgradnje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • zare

    16:33 // 22. 2. 2018.

    Ljudi, obratite paznju samo na glavne saobracajnice u ovom gradu. Rupa do rupe u asfaltu! I mesecima se ne krpe. O nekoj ozbiljnijoj rekonsteukciji saobracajnica necu ni da pricam. To je ocigledan dokaz koliko je ovaj grad prso i koliko nema para cak ni za dve lopate hladne smese asfalta. A ovamo se prave 3d projekcije novih trgova...

  • gospodske i gornjomatejevačke rupe i NENADLEŽNI SEKRETARIJATI HAHHAAHH

    15:21 // 22. 2. 2018.

    Ulice Gornjomatejevačka i Gospodska (hahahaha). Nijedan Sekretarijat nije zadužen za njih, duboka rupa do rupe,opasno za decu, stare, za sve pešake a i za kola. Dubine i do 30 cm, pravilno raspoređene na međusobnom odstojanju od 30 -50 cm međusobno. Neko je zaboravio da tu živi narod, glasači, budući glasači.Pozivam sekretarijate (ne) nadležnih sekretarijata da prođu SVOJIM VOZILOM ILI PEŠKE.

  • Milos

    14:26 // 22. 2. 2018.

    Stvarno je veliki problem. U Geteovoj je katastrofa. Voda i blato ne moze se izaci cak ni sa kolima. A jedno pitanje. Kako su druge ulice u naselju asfaltirane a ove nisu. I one su pod Minovom zadrugom.

  • Zoki Magic

    20:56 // 22. 2. 2018.

    Bravo za novinare Juznih vesti,sto ukazuju na ovakve zivotne probleme u gradu. Pa ce se valjda ove glavesine iz grada i opstina smilovati da pocnu da rade na asfaltitanju.
    Pisite malo o gradskom naselju Vinik, 3,5 km od centra ,ulice su sve bez asfalta i kanalizacije. Punih 40 godina . Glavna ulica Vojni put kod OFK Nisa i pruge raskopana i nebezbedna za ulaz u naselje . Uzas 21 veka! Molim vas s

    • Realno

      11:56 // 24. 2. 2018.

      Upravu si za Vinik naselje.
      Najlepsi deo grada za porodicne kuce, ali ovi iz Opstine Pantelej nemaju sluha a ni volje da urade makar jednu ili dve glavne ulice tamo. O kanalizaciji koja stoji na ulazu u naselje niko i ne pominje da je nastavi.
      Ovde su na VINIKU uzivali jos stari Rimljani i Turci u vilama ali nasim strucnjacima to nista ne znaci

  • Paun

    19:18 // 22. 2. 2018.

    isto je i sa nasom ul.Radmile Savicevic u Donjoj Vrezini,posle vise od 60 godina naseljavanja i placanja svih dazbina gradu,ulica je i dalje neasfaltirana,sirine manje od 3 metara,slepa,sa slepim vodovodnim krakom,pa je leti nemoguce vodu piti,a u projektu je poodavno da se prosiri na zakonskih 4,5metara i spoji sa ulicom pored igralista,sto je moguce izvesti,jer nikakvih prepreka nema.

  • Durlan

    15:08 // 22. 2. 2018.

    A na to blato i bare dodajte pse lutalice, pa ti onda kreni negde pesaka sa decom...

  • Naissus

    19:37 // 24. 2. 2018.

    Da je samo Vrežina, ni po jada .... Radim za taxi službu. Nema gde sve nisam vozio i kakve sve defekte nisam pokupio na vozilu vozeći po ovim gradskim rupama. Nema asfalta u gradu koji nema bar jednu zakrpu. Vrežina, Bubanj, Pantelej, izlaz prema Novom Selu (kod Kapedoma), deo bulevara prema Niškoj Banji (tu su radovi počeli još sredinom prošle godine), Brzi Brod, ...... i još mnoge druge lokacije

  • Ambis

    14:57 // 24. 2. 2018.

    Ceka se da "nasi" placenici napune budzet otimacinom preko preduzeca, pa ce neka strana firma da zapocne radove, dotle nam ostaje da cekamo pesak iz Sahare za popunjavanje rupa.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: