Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 16. 8. 2016.

Ulice smrde zbog dotrajalih kamiona "Mediane"

Kontejneri Posle pražnjenja kontejnera širi se neprijatan miris ispred obdaništa; Foto: V. Z.

Smrad oko kontejnera je uobičajena pojava tokom leta u niškim kvartovima, a neprijatan miris ulicama šire i kamioni Javno-komunalnog preduzeća “Medijana” iz kojih se cedi smeće. U ovom preduzeću kažu da je razlog stari vozni park. 

 
Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shaft

    12:13 // 16. 8. 2016.

    Jedna od mnogih pojava,kao dokaz,da je grad,kao osnivac,zapustio bitisanje jkp!Pored toga,sto im duguje ogroman novac za pruzene usluge,nikoga nije interesovalo kako se preduzeca dovijaju da bi opstala.Vazno je zaposliti clanove vladajucih stranaka u administraciji!Sramota je da u XXI veku gazimo po vodi od lubenica i udisemo smrad iz kontejnera!Bivsi vecnice Bandjur,ovde na slic i,deca borave!!!

  • Verko

    13:15 // 16. 8. 2016.

    Nije leto dok ne zakiseli bostan iz kontejnera :)

  • sale

    13:21 // 16. 8. 2016.

    Da li postoji jos neka zemlja u svetu, osim pakistana, bangladesa i somalije, u kojoj su kontejneri "strucno" rasporedjeni na sred ulice?

    Alo bre!! Prodjite somboskim bulevarom, prodjite studenickom ulicom... Kontejneri i djubre oko njih...

  • Gradjanin

    13:47 // 16. 8. 2016.

    Ja Medijani ne bih platio ni dinar. Pogledajte kako radnici postupaju sa kontejnerima i kamionima. Lupaju ih, lome, krive.... Ne čiste ulice, već sve rade preko one rabote. Mora šef da ide za njima da bi nekako očistili trotoare kako valja.

  • Durlan City

    15:34 // 16. 8. 2016.

    Aoo bate, kada se zakisele kontejneri po Durlan i počne onaj soft da teče iz njih, tačno znam da su prošli đubrari. Ej oće i gurušica da uvati od taj smrad. Neka be prođe ono kamionče DULEVO sa četke i prskalice po njih i neka pere, pa bar tolko mogu da urade.

  • krojf

    17:03 // 16. 8. 2016.

    Eto prljvih i smrdljivih potoka po ulicama iznad Nove železničke kolonije a nakon izbacivanja smeća iz kontejnera-IZVOR ZARAZE koji se makar mora isprati

  • НЋ

    17:19 // 16. 8. 2016.

    Па ово је ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ово нема нигде...
    Отворите рачун за донације да помогнемо колико можемо па смрад на страну деца, пекари, доктори, функционери сви то уносимо у кревет знате ли како то уопште функционише.

  • Dule

    20:22 // 16. 8. 2016.

    Ej, da vidite kakav smrad je od čvoraka u ul. Pariske komune u parku Sv. Sava. I tamo ljudi žive. Gde su bre te inspekcije?

  • snezana

    21:10 // 16. 8. 2016.

    Do juce nam je gradonacelnik bio profesor Medicinskog fakulteta i nije mu smetalo. Sada takodje na celu grada intelektualna elita i koliko vidim ne smeta im. Verovatno da taj smrad u stvari mirise samo mi prosta raja to ne znamo.

  • Bubanjac

    00:51 // 17. 8. 2016.

    Ovo je strasno, ali najstrasnije od svega sto SVI kamioni za odvoz smeca prolaze kroz ulicu Vojvode Putnika, koja vodi ka deponiji, gde em ima semafor na kome stoje, em ima prodavnica gde radnici i vozaci staju da kupe svoj obrok, pa kad tako krene da curi iz punih kamiona, to je neizdrzivo. A jos kad se to spekne od vrucine. Inace ne pamtim da je ta ulica skoro oprana, a trebalo bi SVAKOG DANA!!!

  • radivoje milenković

    13:26 // 17. 8. 2016.

    ne znamm šta je strašnije: dotrajali kamioni za odvoz smeće, ali bar ih ima, ili ulice, gde nema kontejnera. U pojedinim ulicama ne postoje kontejneri, pa stanari đubre slažu u korpama za otpatke??? A otpadaka, ne pitaj: M. Lešjanina, Vardarska, J. Ristića...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: