Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:04, 25. 5. 2022.

| Društvo

Umesto Nikole Popovića na čelo vranjske bolnice dolazi Nataša Stoiljković

Autor:M. DejanovićIzvor:Južne vesti
Nataša Stoiljković - Vranje
Stoiljkovićeva nova upravnica vranjske bolnice; foto: JV

Osam meseci od kako je na funkciji pomoćnice direktora Zdravstvenog centra, specijalista otorinoralingologije Nataša Stoiljković će od sada upravljati Opštom bolnicom, a na toj poziciji zameniće pedijatra Nikolu Popovića kome se rukovodstvo Zdravstvenog centra zahvalilo na saradnji drugi put za manje od godinu dana.

Kako je saopšteno iz Zdravstvenog centra, novog rukovodioca dobila je i Služba za nemedicinske poslove Zdravstvenog centra, a tu dužnost će umesto ekonomistkinje Snežane Stanković obavljati pravnica Vesna Stojanović.

Imajući u vidu složenu situaciju u Zdravstvenom centru Vranje, s obzirom na organizaciju rada u uslovima kada se rekonstruiše zgrada Opšte bolnice a u cilju boljeg funkcionisanja Zdravstvenog centra, kao i pružanja adekvatnih zdravstvenih usluga svojim korisnicima, urađene su kadrovske promene u rukovodstvu. Rukovodstvo ZC Vranje zahvaljuje se na dosadašnjoj saradnji i doprinosu Snežani Stanković i Nikoli Popoviću - rekao je direktor ZC Vranje Saša Đorđević.

Inače, Nikolu Popovića je prvi put avgusta prošle godine, uz još dvoje najbližih saradnika, smenila prethodna direktorka Zdravstvenog centra Ljiljana Antić, a Đorđević ga je, nakon što je preuzeo vodeću funkciju, vratio na mesto direktora bolnica mesec dana kasnije.

Promena na vodećoj poziciji dovela je do još kadrovskih promena u vranjskom zdravstvu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan T.

    14:50 // 25. 5. 2022.

    Sve čestitike. Pravi izbor

  • Miki

    13:55 // 25. 5. 2022.

    Bravo cestitke predivnoj Natasi, strucna, ljubazna i uvek elegantna zena na pravom mestu za tu poziciju nema dileme..

    • PASJANE KOSOVO

      10:00 // 26. 5. 2022.

      Bas tako. Nasa Kosovska dr Natasa je izuzetan strucnjak ORL , ljubazna, pozrtvovana i jako dobra osoba, pored sto je izizetan lekar. Sve cestitke dr Natasi iz Pasjana, zna ona za Pasjane i mi je pozdravlhamo puno kao i sve zaposlene u Vranju u bolnicu i ZC. Ziveli!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: