Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:28, 5. 7. 2022.

| Društvo

Umesto merdevina postavljena nova bandera na mostu u Nišu

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
bandera
Zamenjena bandera koja je "stradala" u nevremenu; foto: M. Z.

Dva dana nakon što je polomljena u nevremenu koje je protutnjalo kroz Niš, bandera na mostu kod Delte zamenjena je novom, pa kablove više ne pridržavaju merdevine. Iz kompanije "Telekom Srbija" kažu da su to odradili zajedno sa drugim mobilnim operatorima.

bandera Iz "Telekoma" kažu da je akcija zamene bila ozbiljna; foto: M. Z.Dodaju da je akcija zamene bandere u ponedeljak, 4. jula, bila ozbiljna jer je situacija bila složena, kao i da je omogućen nastavak telekomunikacionog saobraćaja.

Postupajući po Vašem zahtevu za regulaciju naših tt kapaciteta (tt kablova), kao i saniranje palog stuba rasvete na navedenoj lokaciji na mostu kod objekta Delta Planet, ovom prilikom Vas informišemo o radovima koje smo preduzeli u cilju rešavanja Vašeg obraćanja - navode iz “Telekoma”.

Pošto su tu, kako kažu, instalirani i kablovi drugih mobilnih operatora, novi stub postavili su u saradnji sa njima.

Podsetimo, bandera na mostu kod Delte polomljena je usled nevremena u subotu, 2. jula, pa su je samo kablovi držali da ne padne u reku.

Pre nego što je postavljena nova, umesto bandere su bile postavljene merdevine, a i dalje nije poznato čiji su radnici to uradili.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zuta stena

    08:33 // 6. 7. 2022.

    Kakav prizor, k'o sam Spajdermen da je razvlacio kablove...

  • mobilni

    22:40 // 5. 7. 2022.

    Mobilni operater a veza putem kabla.????

  • Radnik u kablovskoj

    21:06 // 5. 7. 2022.

    Gospodo draga koji na sav glas komentarišete sta god da se dogodi ,gledate da maximalno sve popljujete,kad ostanete bez interneta plačete i treskate se o zemlju kao mala deca .merdevine su postavili radnici kablovskih operatera posle uklanjanja polomljene bandere da svi ti kablovi ne bi pali na ulicu i ceo grad od svih operatera ostali bez usluge(svima tuda prolaze glavne trase)

    • Ika

      23:59 // 5. 7. 2022.

      Ja uslugu koju plaćam moram i da imam. Robu koju prodaješ kupac mora i da dobije tj. internet a ako nema bandere kablove držite vi radnici...

    • petar

      01:46 // 6. 7. 2022.

      Radniče iz kablovske, reci ti nama zašto ti kablovi uopšte vise kao paučina sa bandera po celom gradu? Imam spisak gde se ljudi sapliću na razdelnim ostrvima. Proputovao sam od istoka do zapada, različitim ostrvima, retko, ali baš retko videh takav haos i ruglo da visi! Baš ne priliči da tako sve preliva, svaka bandera u koturovima, žicama. Sramota!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: