Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:44, 31. 8. 2021.

Umesto u kanalizaciji, voda nakon kiše završi u kućama stanovnika ulice Justina Popovića

voda 1 I najmanja kiša plaši stanovnike ulice Justina Popovića u Nišu; Foto: privatna arhiva

Ispred kuća u niškoj ulici Justina Popovića i po sunčanom danu danu nalaze se kofe, krpe i crpne pumpe, da što pre reaguju ako počne kiša. Kako kažu stanovnici ove ulice, kad krene nevreme žive u strahu za zdravlje, imovinu i uvek nego mora biti u pripravnosti ako voda iz kanalizacija krene da plavi i ulazi u kuće i dvorišta. Poslednji put poplavljeni su prošlog četvrtka, prošle godine čak četiri puta - što ih je nateralo da se okupe i pokrenu peticiju kako bi neko sagledao njihov problem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Čudesni dribling

    13:57 // 31. 8. 2021.

    "Umesto u kanalizaciji, voda nakon kiše završi u kućama stanovnika ulice Justina Popovića". Zaboravili ste - zajedno sa sadržajem iz kanalizacije!

    • profesor Radenković Donja Vrežina

      17:10 // 31. 8. 2021.

      Ovim ljudima može samo Novičević Saša da pomogne jer ima neko iskustvo oko kanalizacije,vode i slično.Zamenik predsednice je čovek poezije,kulturista i mislim da je zakasao sa ostalim mangupima funkcionerima u opštini.Zamislite kad je tamo prosta obična medicinska sestra zadužena da vodi pododbor stranke.Dobro zna ona i zejtin i šećer i sapunčiće i pasulj da podeli pred glasanje ali meni je smešna

    • Smuk

      20:13 // 31. 8. 2021.

      @Čudesni... : "Sadržaj" je odavno isplivao a i dalje je na površini ! Zamenio mesto sa onima koji su ga izabrali !

  • Cobi

    15:18 // 31. 8. 2021.

    Žalosno je da se u današnje vreme mora pokretati peticija za rešavanje ovakvog problema.Žalosno,ali realno je i to da vi nemate kome da se žalite.Sva ona lica čiji je to posao(mislim na funkcionere), su korumpirani i da hoće da pomognu, najpre provizija pa onda pomoć.Većina njih ne razumeju problem, niti ih interesuje.Bahata i samoživa žgadija.Zato i propadamo kao grad.Istoričar će reši poplave.

    • Tqajanstveni Alan

      16:19 // 31. 8. 2021.

      Zalosno je,da neko biva non-stop obmanut i opet glasa, na lokalu, ove neradnike ! Znate li ime odbornika i narodnog poslanika, sto trcaste da mu zaokruzite partiju ! Oni su prvo rame za plakanje, moraju da vas udostoje !

  • DRAGOSLAV

    16:52 // 31. 8. 2021.

    Nema pomoć dragi sugrađani.Snalazite se sami kako znate i umete.Presednica opštine,sekretar skupštine opštine,svi većnici,presednik skupštine,njegov zamenik i ostala bulumenta koja prima plate od nas poreskih obveznika NIŠTA NE RADI.Samo se slikaju ,selfuju,melfuju,jedni druge lajkuju i hvale,postavljaju slike da su posetili manastir SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG,a oni svi grešni pa nema kud više.

    • GOGA Pasjača

      22:05 // 31. 8. 2021.

      g.Dragoslave svaka čast.
      Sve što ste napisali tačno.
      Novičević iz Prizrena glumi velikog političara ali samo kad moja komšika Maca Stanković sekretar skupštine nije na poslu.
      Spas za nas koji živimo u opštini Pantelej je to što imamo Nešu Stankovića i Macu,Bojzija inače ovi odozdo se mnogo zaigrali .
      Neša i Bojzi drže opštinu,a Muri je podvodljiv i lako ga kupiti.
      Bravo za Nešu,Bojzija i Mar

  • Milan

    16:54 // 31. 8. 2021.

    Ranije se ponekad problem javljao, ali sad bukvalno posle 10min. svake vece kise ulice vise nemogu da prime atmosfersku vodu. Bilo je dogovoreno da se napravi,za vanredne situacije prelivni ispust prema Nisavi pa su odustali. Iako je udaljena samo 150m a visina od reke oko 50tak metara dosli smo do situacije da smo potopljeni stalno. Ako hoce glasove neka se potrude malo i da rese u opstini.

    • Krle

      19:04 // 31. 8. 2021.

      @Milan - ne razumeš ti izbornu šemu.Tvoj, moj ili bilo čiji glas nije bitan.Glasova na grobljima ima koliko hoćeš, a tvoj ili bilo čiji lako se poništi i dodeli pobedniku.Kada na izbore izađe više od 90% živih glasača, onda će nešto moći konkretno da se uradi i da znači tvoj, moj ili bilo čiji drugi glas.Do tada možemo samo sanjati o poštenoj izbornoj proceduri i o žaričkinom poštenju.

  • Milan

    17:05 // 31. 8. 2021.

    I stalno se potencira problem u Justina Popovica ali stvarni problem je da rese vodu iz novog naselja u Somborskoj i gde ce sa njom. A Justina Popovica je samo njihov rezultat. Ona cak sustinski i nije toliko problematicna.

  • Krle

    19:14 // 31. 8. 2021.

    @Milan - potencira se Justina Popovića zato što je problematična kao i mnoge druge, ali je ona specifična iz nekih razloga.Što se tiče tvoje "Male Prištine", tu je sve jasno kao dan.Korumpirani apartčiki omastili brkove kod čika investitora i izvođača, a sve osim neto m2 ih ne interesuje, ponajmanje gde će fekalije da završe.

  • Zdrav razum

    09:14 // 1. 9. 2021.

    Žalosno je samo to što će se kod nekih stanara problem rešiti za 20 eura, pa ce na narednim izborima opet zaokružiti šta im se kaže. A kad dodje do sledećeg poplavljivanja opet će izaći da pljuju te iste koje su zaokružili.

  • Boki

    09:22 // 1. 9. 2021.

    Sistem za VIK- tj. SNS, je izveden prema projektu,, a Investitor je znase SNS klika i patroni. "Narode moj, stoko moja, pa sta hocete vise od mene kada sve imate", kazao je Nikola Pasic a A.V. to stalno ponavlja. Zakljucak: kakav narod takva je i vlast.

  • Stav

    20:20 // 2. 9. 2021.

    Gospodin harmonikaš rukovodioc Bojan pulen Bate Vasiljevića može jednim izvođenjem numere izgubljeno jagnje da završi sve nedostatke vodovodne i kanalizacione mreže inače je očigledno da ovako ništa ne može da uradi

  • Krov

    20:28 // 2. 9. 2021.

    Koliko je jadno i bedno isticanje Nenada Stankovića kao stožera stabilnosti i napretka opštine pantelej, a sve to batica vasiljević blagoslovi preletačima demokratama i uništava sns, i to tako, a šta je n stanković uradio još uvek ne znamo jer ne postoji nego je dao podršku sokobanjskoj vlajni i tačka

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: