Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:59, 8. 8. 2014.

Uništene klupe na pešačkoj stazi u Niškoj Banji

klupe Uništene klupe urasle u travu, foto: I. Jocić

Iznad poznatih hotela u Niškoj Banji smeštena je pešačka staza pored koje se nalaze klupe za odmor, ali većina njih je uništena, dok nepotkresano granje često ometa šetače.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • banjac

    12:19 // 11. 8. 2014.

    N.Banja nije ni deseti deo onog što ima S.Banja. Izgradjen Salon lepote sa bazenima kao dvorac,mnogo vise ljudi tokom celog dana,Akva park i dr. Neka se zapitaju celnici Niša zašto je tako.

  • Перица Мали

    20:17 // 9. 8. 2014.

    У Н.Б.од бање нема ни б.Само једна кукњава да нема пара.Виденовић да построји општинску булументу,који не зарађују ни за супу,и на колективно чишћење и уређење бање.Паре од туризма а не од политике.

  • Перица Мали

    20:25 // 9. 8. 2014.

    У Србији има много села која су за Н.Бању,бање.Ствар је мало и у менталитету.Бањци би хтели лову од туриста а град Ниш да даје паре да се среди.У руководству су политиканти а не туристички радници.

    • gradjanin

      07:36 // 10. 8. 2014.

      Stvarno si mali.Svi prihodi iz N.banje,takse i porezi idu u budžet Niša, i JP Gorica je dužna i dobija pare da održava park a TON da razvija turizam. SAMOSTALNA OPŠTINA NB.

    • Перица Мали

      15:04 // 10. 8. 2014.

      Мали грађанине.Смањите бирократију и понашајте се домаћински.Оставите ТОН,Медијану,Зеленило.Да имате више туриста биле би веће паре од пореза па би и оно боље радили.Не бацајте ђубре где стигнете.

  • Miodrag Marinković

    14:38 // 8. 8. 2014.

    Sramota za Banju, za odgovorne u Banji, za Goricu, za grad, za sve nas. Na stazi postoje ostaci predratnih klupa. Šta smo radili svih ovih decenija?

  • štedeli na Banji

    16:01 // 8. 8. 2014.

    ne shvatamo da dinar uložen tamo može višestruko da se vrati.Kada imaš Banju koja je na par km od KC logično je da ulažeš u njen razvoj.Bolje da smo investirali u NB nego u nepotrebne gradske opštine.

  • palilulac

    13:16 // 11. 8. 2014.

    Zadnjih 15 god.je takvo stanje na setackim stazama.Da su svake godine popravljali po 1 klupu I svetiljku do sada bi sve bilo popravljeno I izgledalo sasvim lepo.Sramota da nisu hteli prstom da mrdnu

  • hedonist

    14:32 // 9. 8. 2014.

    bilo bi pravo cudo,da je drugojacije!

  • Klupe

    16:22 // 8. 8. 2014.

    takodje je na trgu kralja aleksandra urkadena klupa. vandala ima na sve strane, a policije nigde...

  • gorcilo

    17:14 // 8. 8. 2014.

    Banja je pukla, kapaciteti nisu popinjeni ni 50%,konacno je placena voda i javni WC je proradio, bazen u centru banje gde protice izvorska voda je totalno zapusten, stepeniste iza Radona propale.

  • p

    19:52 // 10. 8. 2014.

    Samo jedan od desetine većnika,predsednika,zamenika,pomoćnika,preds.komisija i sl.košta Banju bruto svaki mesec min.120000 dinara. A ima posla za5 činovnika. Ali se nema ni za klupicu. Mi smo dno dna.

  • DebeliBojan

    22:00 // 10. 8. 2014.

    N.Banja ce krenuti tek kada se resi grada koji crpe,a ne ulaze.TON?Ti pametnjakovici vide Chegar kao turisticki potencijal Nisa.Da li Chegar moze da zainteresuje npr. Nemca?Ne?A termomineralni izvori?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: