Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:15, 28. 5. 2021.

Uoči sastanka sa ljudima koji žive bez struje - ili minimalna rata ili dug za čukununuke

Ranđelovići Ranđelovići bez struje i nade da će uskoro da upale svetlo;foto:JV

Uoči najavljenog sastanka predstavnika Grada, resornog ministarstva i EPS-a o mogućem rešenju za više od 4. 000 domaćinstava u Nišu kojima porodice žive bez struje, oni koji tako žive godinama kažu da nisu optimisti i da "ne vide svetlo na kraju tunela". To svetlo bi, kaže pravni savetnik Igor Milosavljević, mogla da bude minimalna rata bez obzira na visinu duga i da se stopira kamata, jer kaže da u suprotnom dug za struju neće moći da otplate ni čukununuci.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nislija

    11:52 // 28. 5. 2021.

    Pa vi placajte struju i niko vam je nece iskljuciti. Nego to naviklo da zivi kao parazit i krivi drzavu za svoje neuspehe. U EU bi ziveli ispod mosta sa takvim stavovima...

    • Pravi Nislija

      13:23 // 28. 5. 2021.

      Ajde molim te skini taj potpis "Nislija" jer to 100% nisi. Komunisti ti dovukli babu i dedu sa sela, opljackali nekog pravog Nisliju da bi poklonili tvojima. Sada ti pricas o EU vrednostima, o kojima blage veze nemas, i nekakvim stavovima. Kada bi se sprovela prava restitucija, bas po tim EU zakonima na koje se pozivas, ti bi ostao na ulici ispod mosta.

    • Utopija

      00:42 // 29. 5. 2021.

      Nije problem ljudima struja NEGO nemoze da isolate KAKATA NA KAMATU KAMATU,KAMATU...

  • ђура

    13:32 // 28. 5. 2021.

    Можда може да им помогне Зоран Живковић . Нисам сигуран али нека покушају . Ако дође на власт можда им отпише дуговања .

    • Čudesni dribling

      14:12 // 28. 5. 2021.

      E, Đuro, šio mi ga Đura, baš!
      Problem je u tome što takvi kao ti ne shvataju pojam solidarnosti oko neke ideje i akcije, ma od koga ona potekla. Da je stado bilo složno i prihvatilo bojkot ali da on bude sveopšti, da vidiš kako bi moglo poštenije. Ovako, stalno ima da grcamo i ostvarujemo neka svoja prava na kašičicu, naročito pod nerazumnom, nekompetentnom i nenarodnom vlašću.

  • dzoni

    11:19 // 28. 5. 2021.

    4. 000 domaćinstava u Nišu x 3 člana prosek= 12000 ljudi, eej pa vi ih glasajte ponovo sad kad budu izbori, da pobede i da nastave još pola grada da isključuju ,demontiraju brojila kradu

  • Vitko Bubanj

    10:29 // 28. 5. 2021.

    Ama ljudi ne zanosite se i ne nasedajte na obecanje gradonacelnice jer od toga nema nista. Bice sastanka ali bez resenje.
    Gospodja templarka vodi populacionu politiku zarad svoje promocije a ne sustinsku gde ce resiti probleme gradjana. Živi bili pa videli.

  • dzoni

    11:16 // 28. 5. 2021.

    Ne dopustite da vas lažu više. 4 god zivim bez struje, nema kome se nisam obraćao od bulatovića do ove novinarke sotirovski koja me je najviše lagala da će da pomogne, nas nekoliko. Znate koji je epilog njihovog obećanja, PRODAO SAM STAN DA BI PLATIO DUG, DUG SA KAMATAMA OD PRE 30 GOD. Hvala novinarki sotirovski, sad zivim ptivatno, dokle ? to niko ne zna. Bitno da je muža zaposlila u eps, upr. od

  • šiptarskelopine

    12:39 // 28. 5. 2021.

    Na 80% brojila su njihovi radnici poskidali plombe sa brojila i tako optužili ljude za kradju i neovlašćenu potrošnju struje, pa im tako nakalemili dugove kao procenjenu potrošnju. Isključite struju blizancima czv i part ako smete. Koliko oni duguju za struju, zna li se, ili ste im dug po nalogu pi..ustog izbrisali tj oprostili?Najlopovskija firma u državi smrdiji! Tesla se prevrće u grobu od vas!

  • miodrag djordjevic

    13:13 // 28. 5. 2021.

    slicnih problema imaju i u drugim gradovima.u EPS u postoje mnoge nepravilnosti koji gradjani ispastaju,

  • Zlobnik

    11:01 // 28. 5. 2021.

    Vaše je samo da glasate za nas , za ostalo se ne sekirajte - nećete imati nikakve probleme , osim da životarite od danas do sutra bez ikakve nade !
    Naše "Zlatno doba" - je naše a ne vaše !

  • Čudesni dribling

    10:02 // 28. 5. 2021.

    Dok bagra otima kako stigne, kakve minimalne rate - sirotinju slobodno STRELJAJTE!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: