Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 8. 12. 2020.

| Društvo

Uplatnica uz račun "Objedinjene naplate" prilika za donaciju i podršku niškoj deci i porodicama u riziku

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
akcija
Organizatori navode da građani mogu uplatiti iznos koji sami odaberu; foto: SOS DSS

Oni građani koji žele da podrže decu, mlade i porodice u riziku u Nišu, mogu to učiniti popunjavanjem uplatnice koja će im stići uz novembarski račun za komunalije. Donacija će biti usmerena humanitarnoj organizaciji SOS Dečija sela Srbija u čijem sastavu je niški Centar za podršku porodici "Putokaz", a poručuju da svi koji su voljni da pomognu mogu donirati iznos koji sami odaberu.

Humanitarna organizacija SOS Dečija sela Srbija i JKP Objedinjena naplata Niš udružili su snage, pa će svim Nišlijama ponuditi priliku da budu humani i to uoči praznika.

Ovih dana na adrese 110.000 domaćinstava u Nišu stići će uplatnica JKP "Objedinjena naplata Niš" čijim popunjavanjem, u iznosu koji sami odaberete, pružate dugoročnu podršku radu "SOS Dečijih sela Srbija" i realizaciji programa namenjenih deci, mladima i porodicama u riziku – navode organizatori.

Dodaju da će ovim građani pomoći Centar za podršku porodice "Putokaz" da nastavi da stvara srećne i stabilne porodice, a samim tim i bolje društvo

Kroz naš Centar za podršku porodici do sada smo pomogli više od 1500 niške dece i 260 marginalizovanih porodica, pružajući im podršku u skladu sa njihovim realnim potrebama. Kroz individualni pristup, rad i razvoj, niški roditelji dobili su priliku da obezbede odgovarajuću brigu i osnovne uslove za život svoje dece. Na ovaj način „Putokaz“ pomaže porodicama da ostanu zajedno, odnosno da se deca ne odvajaju od roditelja – rekla je Milica Mitrović, koordinator Centra za podršku porodici „Putokaz“ iz Niša.

Građani koji žele da nastave da pružaju podršku više detalja mogu naći na sajtu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ratko

    13:45 // 9. 12. 2020.

    Pa, zasto preko Objedinjene naplate?! Najveca parazitska firma u gradu, koja uzima procenat od svega... Koliko li su "dobri" za ovu uslugu? Nista ne rade i primaju ogromne plate... Globe narod!

  • Cobi

    14:37 // 8. 12. 2020.

    Pare preko ON, deca neće videti. Što pre ugasiti te parazite.Nek svako naplaćuje svoje usluge.

  • Pera

    13:47 // 8. 12. 2020.

    ON je preduzeće koje treba rasformirati, jer ništa ne rade a primaju platu. Paraziti grada Niša!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: