Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 6. 6. 2018.

Upozorenje "Pčelice" o raskidu ugovora uplašilo roditelje

vrtic-foto-vesna-milic Roditelji se uplašili da će za malo kašnjene njihova deca ostati bez mesta u vrtiću; foto: JV/V. Milić

Obaveštenje koje je proteklih dana postavljeno u niškim vrtićima, a kojim se upozorava da će onima koji ne plate račun na vreme biti otkazan ugovor, a dete ostati bez vrtića, uplašilo je brojne roditelje, dok su neki od njih su ovo shvatili kao pretnju i ucenu. Direktorka “Pčelice” ističe da im nije namera da zastrašuju i prete, već da je njihova obaveza da upozore dužnike.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mila

    12:56 // 6. 6. 2018.

    Ovo jeste bila pretnja zamotana u formula obavestenja. Ja koja redovno izmirujem svoje obaveze prema Pcelici, obzirom da imam dvoje dece koja borave u toj ustanovi, ovu agresivnu kampanju sam dozivela uznemirujuce. Vrtic je oblepljen time, na mobilni dobijamo poruke sa istom sadrzinom... Duznici treba da se sprovode po nadleznom postupku a ne da nam se svima kolektivno preti!

    • hm

      13:48 // 6. 6. 2018.

      I ja vodim dete svaki dan u vrtic i redovno placam. I kada sam procitao obavestenje..... apsolutno me nije dotaklo a kamoli uznemirilo.

    • anamaria

      05:51 // 7. 6. 2018.

      "Agresivna Kampanja"? da li ste ste upitali od cega su placeni vaspitaci koji provode vise vremena sa decom nego prosecan roditelj koj radi?

  • Jason Bourne

    13:15 // 6. 6. 2018.

    Ja usluge vrtica placam elektronski. Od nedavno sekica koja radi na ulazu vrtica trazi da vidi uplatnicu i pita "A gde je pecat"? Kazem odakle pecat kada ovako placam vec godinama, ali ona to ne uvazava. Vracamo se u kameno doba gde je potrebno da se ceka u nekom redu, plati dodatno i gubi vreme. Ona i njene kolege iz uprave izgleda uopste ne saradjuju.

    • Cetvrti razred

      16:13 // 6. 6. 2018.

      Ne da ne saradjuju nego ne znaju da rade, pojma nemaju ni ko je duzan ni koliko. Meni stigla opomena da ako ne platim nepostojece dugovanje izbacice mi dete iz vrtica koje je ide u cetvrti razred.

  • Dragana Đorđević Niš

    15:02 // 6. 6. 2018.

    Samo želim da budem realna. Kada kupujete cigarete, ili sedite u kafiću, plaćate odmah... A kada su vaša deca u pitanju, e, to mora da sačeka....?

  • Jasar

    16:14 // 6. 6. 2018.

    Poruka je jasna ko dan sa izvrnutim znacenjem...

  • lepota

    22:35 // 6. 6. 2018.

    Promenite malo jelovnik a ne blagajnu! Radite na tome

  • HVALA BAKO

    06:10 // 7. 6. 2018.

    Zasto uplasilo.Pa valjda se zna da mora da se plati svakog meseca? Tako rade moji sin i snaja kad otplacuju detetu knjige,sve daju odjednom na kraju,pa gundjaju.Da nemaju i da ih razumem,ali se radi o nemarnosti.To im i nije neka investicija,pa sam prosle godine rekla da cu unuci kupovati ja knjige na rate.Zahvalise se uljudno.Bas lepo vaspitana deca,ljubi ih majka.

  • Jelena

    07:48 // 7. 6. 2018.

    Ne razumem kako neko može da da sebi takav luksuz da ne plaća vrtić. To plaćamo za našu decu. To je račun koji treba uvek prvi da se plati, a ne na njega da se zaboravi...

  • SanjA

    09:19 // 7. 6. 2018.

    Treba placati redovno.

  • Cica

    13:49 // 7. 6. 2018.

    Mislim da niste u pravu jer je jelovnik u Pčelici korektan. Imam dvoje dece i pratim jelovnik . Kao majka koja radi mislim da ni sama ne bih mogla da postignem da deca svakog dana imaju i supu i kuvano jelo. A naročito što se i deci dopada hrana koju jedu.

  • Zoran Milenkovic

    18:10 // 7. 6. 2018.

    Za decu nemate pare a za cigare i kafiće imate...smešni ste stvarno i da vas je sramota da deci ne plaćate vrtić a kao radite i zato vam deca idu u taj vrtić...Za kog radite ako ne za decu i njihove potrebe...Očigledno da radite i trošite na sve ostalo samo ne za decu ...i još se bunite što vam traže posle dva meseca da platite dugovanje...sramote jedne od roditelja ste vi...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: