Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:18, 28. 8. 2018.

| Društvo

Uprava leskovačkog “Komunalca” preseljena na novu lokaciju

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
jkp komunalac leskovac
"Komunalac" se uselio u nove prostorije, foto: Grad Leskovac

U sklopu zgrade nove pijace u Leskovcu, u Ulici Kralja Petra Prvog, u lokalu koji zbog visoke cene nije prodat, preseljena je uprava leskovačkog Javnog komunalnog preduzeća Komunalac.

Poslovni prostor površine 175 metara kvadratnih koristiće 26 zaposlenih, a kako piše na gradskom sajtu, u adaptaciju prostora i kupovinu nove kancelarijske opreme, Komunalac je uložio 1,5 miliona dinara.

Odluka o preseljenju ovih preduzeća u nove prostorije doneta je zato što veliki lokali u ovom kompleksu, nakon nekoliko održanih javnih licitacija, zbog visoke cene nisu prodati. Inače, početna cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji iznosila je 1.320 evra.

Prema najavama gradonačelnika Gorana Cvetanovića, stara zgrada iza pijace u Ulici Južnomoravskih brigada, u kojoj se do skoro nalazila uprava Komunalca, biće srušena i tu bi trebalo da bude izgrađen novi poslovni prostor.

Inače, novu savremenu pijacu Leskovčani su dobili početkom februara 2017. godine. Ovaj pijačni kompleks od 637 kvadrata, ima 110 tezgi i 15 lokala, halu za prodaju mlečnih proizvoda, i u njegovu izgradnju uloženo je 124 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: