Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 3. 12. 2016.

Upravni odbor Kliničkog centra nije izabrao kandidata za direktora

klinicki Možda na kraju Vlada Srbije imenuje v.d. direktora; foto: JV

Iako ceo postupak oko izbora direktora Kliničkog centra Niš treba da bude gotov do 28. decembra, na sednicu Upravnog odbora, kako kaže predsednik Milan Petrović, nisu došli svi članovi i zbog toga nije doneta odluka o tome koji kandidat će biti predložen Vladi Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • laborant

    21:14 // 3. 12. 2016.

    Nisu smeli da dođu.Ovako se daje zeleno svetlo da oni gore sami odluče,a zna se ko je njihov kandidat.Sad imaju opravdanje da kažu "niste imali adekvatnog kandidata".Već viđeno.

  • milorad

    20:16 // 3. 12. 2016.

    Kakva prljavština u nadmudrivanju. A, sve u rukavicama. Onako, sa osmehom. Diplomatski. Izveštili se. Da se pacijenti pitaju, teško bi se zadržali, tu gde su. Ali, politika je to. Neko reče, osoba sumnjivog morala.

  • Nn

    19:35 // 3. 12. 2016.

    Radovanović! Perišić se dokazao da je nesposoban, jedino što ima je odgovarajuća partijska knjižica.

  • Pacijent

    15:49 // 4. 12. 2016.

    Između dobrog, lošijeg i najgoreg kandidata ovde uvek pobedi najgori...dakle čestitke Perišiću (posle grada red je da upropasti i Klinički)

  • Овца шишање

    16:36 // 3. 12. 2016.

    Свеједно

    Многи ће се труде,
    али да ви кажем, као брат на брата,
    ма који да буде,
    исто нам се вата!

  • Rodjen loš

    10:54 // 4. 12. 2016.

    Ovo mesto je namenjeno Štrumfu. Medjutim, isti se kao gradonačelnik pokazao nesposobnim i malo ko bi njega birao javno. Ovako se čeka dekret iz BG da je on, a vi gradjani čekajte kraj njegovog mandata da vidite gde je sve pogrešio.

    • nišlije vole

      12:15 // 4. 12. 2016.

      da na rukovodećim mestima vide dokazano loše. Deficit budžeta od 50mil.evra je najbolja preporuka Perišiću. Nikada niška javna preduzeća nisu lošije poslovala, nego u Perišićevom mandatu, pa je vreme da čovek bude nagrađen još jačom funkcijom od funkcije gradonačelnika grada.

  • Miloš K

    21:19 // 3. 12. 2016.

    Da se pitaju Nišlije i zaposleni KC Radovanovic bi definitivno docekao penziju na mestu direktora KC Niš,što bi bilo realno i pošteno!Zoki Radovanović je sve uspeo svojim imenom i prezimenom,znanjem i upornim zalaganjem da se nivo zdravstvenih usluga podigne na najveci moguci nivo!Rezultat takvog rada uskoro ce biti krunisan otvaranjem novog savremenog urgentog centara!ZORAN RADOVANOVIC PONOS NIŠA

    • slavko

      23:14 // 3. 12. 2016.

      Ovo je mogao da napise samo Zoran Radovanovic s.r.

  • Jedan je Zoki Radovanovic PONOS GRADA NIŠA

    13:16 // 4. 12. 2016.

    Zoki je za njegov mandat za KC Niš uradio koliko svi njegovi prethodnici zajedno nisu uspeli zajedno za zadnjih 30 god.!Sramota je sto nezahvalni prostaci na to gledaju iz zlobe pa pljuju coveka u kometarima sluzeci se raznoraznim prostaklukom ali to samo govori o njima!Svi oni znaju da su mu vec jednom ukrali jedan mandat!Covek zasluzuje svojim radom, zalaganje za KC Nis da ga vodi do penzije!

    • Iva

      19:25 // 4. 12. 2016.

      Ti stvarno ništa neznaš o KC. Izmišljaš toplu vodu. Šta je to Zoki uradio za KC? Ama baš ništa. Samo se reklamirao prostim -ulučnim fazonima. Podrepaša bar kod nas u Nišu ima previše

  • peca

    07:36 // 5. 12. 2016.

    Vec vidjeno, tako vlada postavi najgoreg pa ga kobojagi proziva.Perisic VD odavno se zna.A sta on zna to smo videli.Znao je jedino kao student.

  • llahor

    16:05 // 3. 12. 2016.

    Više su spasili.Sve naivni i posteni

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: