Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 13. 1. 2020.

| Društvo

Uprkos obećanjima iz Kabineta gradonačelnika Niša, Bulevar Nikole Tesle i dalje zatvoren

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
radnici
Bulevar Nikole Tesle i dalje nije otvoren za saobraćaj; foto: Vanja Keser

Iako je pomoćnik gradonačelnika Niša Darka Bulatovića Miloš Milošević obećao da će jedna traka Bulevara Nikole Tesle biti otvorena pre nove godine, još je zatvorena i radovi koji su počeli posle majske vojne parade još traju. Na pitanja kada će vozila konačno moći da prolaze ovim putem, Milošević ne odgovara.

Bageri, kamioni i radnici na raskopanoj saobraćajnici i dalje su slika sa Bulevara Nikole Tesle, na kome radovi traju već 8 meseci.

Gradonačelnik je rekao da će radovi biti završeni do nove godine. Njegov pomoćnik Milošević nije bio tako optimističan, ali je uveravao javnost da će jedna traka biti puštena za saobraćaj pre nove godine. To se nije dogodilo.

Na pitanje zašto je ponovo probijen obećani rok, Milošević nije odgovorio, niti iko drugi iz Kabineta gradonačelnika, kome su novinari uputili mejl sa pitanjima.

Podsetimo, mimohod tenkova na vojno-policijskoj paradi u Nišu od maja ove godine ostavio je razrovan Bulevar Nikole Tesle. Tada je dogovoreno da se ova saobraćajnica rekonstruiše parama iz republičkog budžeta, ali iz Puteva Srbije kažu da je to učinjeno tek delimično.

Zbog izgradnje kolektora, radovi su stali, a novac preusmeren na izgradnju kružnog toka koji spaja ovaj sa novoizgrađenim Bulevarom heroja sa Košara.

U KLERP-u su krajem avgusta najavili završetak radova na kolektoru do kraja novembra, a početkom decembra gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je za dve nedelje. Od tada je prošlo više od mesec dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzamutka

    12:03 // 15. 1. 2020.

    Kuku lele,em lazu,em cute,em ne znaju nista !

  • sladjana

    08:52 // 14. 1. 2020.

    Turci su za 3,5 godine prokopali i izgradili autoput u 4 trake ispod Bosfora, a mi osmu godinu ne završavamo relaciju Trošarina-Niška Banja!!!!

  • Marko

    07:58 // 14. 1. 2020.

    Iznenadila ih blaga zima, spremni bili samo na -20 i sneg

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: