Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:07, 10. 10. 2018.

Uprkos zabrani, vozila ulaze u Tvrđavu i druge parkove u Nišu

Taksi park Vozila samo sa posebnom dozvolom mogu u parkove i "Plavu zonu"; Foto: Prijavi problem/čitalac

Automobili, kombi vozila i kamioni neretko su viđeni na stazama i zelenilima niških parkova, što često izmami komentare šetača koji su ogorčeni jer se krše pravila, kao i zbog toga što ni u parku ne mogu da izbegnu vozila. Načelnik Komunalne policije Milan Đorđević je kazao da je do kraja septembra ove godine za ovaj prekršaj kažnjeno 12 vozača, ali i objasnio da je pod određenim uslovima pojedinim vozilima dozvoljeno da se kreću pešačkim zonama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera

    13:29 // 10. 10. 2018.

    Činjenica je da komunalna policija ne radi dovoljno svoj posao za koji redovno prima platu. Da je više kažnjavala bahate vozače (da je više radila svoj posao) sada ne bi bilo ovakvih problema. Neće ili ne smeju da rade svoj posao. Zašto ne sprovode odluku o buki u gradu i ne kažnjavaju bahate motorcikliste koji voze kao ludaci po bulevaru Nemanjića. Zato što neće da rade svoj posao jer ne znaju

    • Beli

      17:09 // 10. 10. 2018.

      Nemaš ti pojma sta radi komunalna policija, kažnjavanje motorciklista koji jure po gradu može da kazni samo saobraćajna policija. Ako nešto ne znaš bolje ne komentarisi Totalno neinformisano građanstvo bez osnovnih poznavanja odluka i zakona

    • Aperkat

      19:13 // 10. 10. 2018.

      Uz bulevar Nemanjica,divljanje je svakodnevno i na bul.dr Zorana Djindjica i Knjazevackom!

  • Mara

    13:55 // 10. 10. 2018.

    Udariti po džepu pa da vidite kako neće. JEDNOG ZA PRIMER.

  • maja

    16:27 // 10. 10. 2018.

    neće da pooštre kontrolu jer talasanje medj' narod nije poželjno!partijski interes iznad opšteg interesa!čista šteta !nigde ih nema!

  • Nisliski mohikanac

    19:44 // 10. 10. 2018.

    Mora jedna komunalna patrola da bude na relaciji tvrdjava pijaca i kazandzisko kej inace nek ih raspuste, ko je video komunslca da kaznjava, ko...

  • sozontije

    17:55 // 10. 10. 2018.

    Da rade kako treba,komunalac za 8 sati rada moze da zaradi mesecnu platu.Placati ih po ucinku i resiti problem.

  • Borko

    08:08 // 11. 10. 2018.

    Vozila u Nišu ulaze svuda gde im se prohte ali ih nema u javnom gradskom prevozu na gradskim ulicama. Prevoznici (Ćurdić) redovno kradu po dva tri polaska (linija br 6-Duvanište) u "špicu" kada odlaze đaci u škole i radnici na posao (6,30 do 7,30h). Neviđeni javašluk!

  • gorce.,.

    23:25 // 10. 10. 2018.

    Ali su zato uvek tu kada treba juriti penzionere i učenike po autobusima....

  • Ivan

    15:58 // 10. 10. 2018.

    To se desava kad je pijacni dan pa ljudi u potrazi za parking mestom odu cak do ulaza u tvrdjavu pa onda moraju da udju unutra sa bi se okrenuli.

  • Kole

    22:08 // 10. 10. 2018.

    12 prijava za godinu dana!!!!! Pa oni mogu da naplate 12 kazni na sat ....Ja video nisam tu famoznu Komunalnu policiju da je za vreme svog postojanja sredila makar jednu stvar u Nišu...Neka se sami jave i napišu šta su rešili iz svog domena...Divllje parkiranje svuda od parkova ,vožnja od Tvrđave do Keja, blokirani trotoari i ulice drvom za ogrev, ugljem automobilima, divlje deponije,muzika,taksi

    • Mordor

      16:02 // 11. 10. 2018.

      I ne zaboravite pse po zgradama.Odjednom su svi ljubitelji zivotinja,samo od tih vajnih ljubitelja retko ko da pocisti "minuli rad" svojih ljubimaca

  • Smuk

    23:14 // 10. 10. 2018.

    A šta je sa "parkingom" u Tvrdjavi tzv. radnika "Medijane" kod umetničkih ateljea , blizu "kuće cveća" ,"cvetnog parka" , botaničke bašte ili kako se već zove taj vrt. Subotom i nedeljom treba Tvrdjavu pretvoriti u parking , zbog buvljaka i auto pijace... čudi me da "gradska" vlast nije toga setila !

  • Tomi Stil

    10:37 // 11. 10. 2018.

    Ranije je kroz Nis vodjena "mecka"koja igra pa niko nije bio kaznen,mogla bi gradska vlast da nadje nekog sa medvedom da ide kroz Nis, a deo para od prihoda koji bi platili odusevljeni gradjani za vidjeni program ide gradu u budzet za platu komunalcima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: