Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:09, 28. 3. 2019.

Uređuje se porta Pantelejske crkve

porta Pantelejske crkve Dvorište crkve biće uređenije; foto: čitalac

Sva stara stabla koja su bila nebezbedna su uklonjena iz dvorišta crkve Svetog Pantelejmona u Nišu, a protojer Nebojša Vujić kaže da se priprema teren na kome će ubuduće biti zelenila i dodaje da će porta biti uređenija. Zato poziva građane da ubuduće vode računa o dvorištu hrama, a ne da ga uništavaju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nikola

    10:06 // 28. 3. 2019.

    Ma kakvo uređenje. Jutros su se dovukli u porti oni cirkuzanti sa gomilom šlepera. Samo zbog njih se porta uređuje.

  • Srusicemo stadion

    11:06 // 28. 3. 2019.

    Tu ce da se pricesti narod pred Sveti rat za Kosovo,pa kad krenemo svi udruzeni kao nekada.

  • Wumbo

    11:31 // 28. 3. 2019.

    Rentanje tog dvorista hrama putujucim cirkusima ne komentarise? Dvoriste bude unisteno od slepera koji stizu tad (od jutros) ali je ocigledno ok jer im se to placa. Deca koja se ljuljaju i klackaju u drugom, daleko manjem, delu dvorista su problem. A dvoriste koje oni pominju nema apsolutno nikakvih odradjenih staza ili drveca za senku. Ali im je zato parking odavno sredjen. Nemaju ni trunke srama

  • Oni i mi

    11:47 // 28. 3. 2019.

    I oni ce da pomognu kao u 14 veku. Oni Uljanik mi imamo Gosu,oni fudbal mi kosarku,oni prodadose primorje mi Kosovo, oni vino u Tokio mi med u Singapur, oni u klin mi u plocu, mi sa oni bez anestezije jer je nemaju.

  • Dusan

    11:54 // 28. 3. 2019.

    Vrlo jednostavno, ogromno dvoriste crkve se ne uredjuje zbog vasarista koje traje 5 dana svake godine. Na tom vasaristu, koje je postaje najvece gradsko ruglo, koje stanovnici ovog naselja iz dna duse mrze, u koje spadamo moja porodica i ja.E na tom ruglu popovi zaradjuju opasno velike pare. I umesto da nasa Pantelejska crkva postane najlepsi gradski park, ona ostaje okupirana od par svestenika...

  • Mara

    15:15 // 28. 3. 2019.

    Svaka čast .Bio je i red i pohvale za učesnici i dobrotvorku Stojadinku Golubović

  • AcA

    15:56 // 28. 3. 2019.

    Kao da je tesko otkriti ko to radi nocu? Pa gde je policija? E, kada bi se tako lako lomilo u Berlinu. Nego Nemci ocigledno znaju nesto sto mi ne znamo.
    Posalji narkomane na izgradnju autoputa jedno 3 meseca, kao robovska snaga, ako pobegne zatvor 6 meseci pa da vidim da li bi lomio nesto. Nema drzavne, nema zakona a glasa se javasluk

    • Zarobljena drzava

      08:10 // 29. 3. 2019.

      A ti vec znas da su narkomani unistavali dvoriste? To verovatno iz tebe govori hriscanska samilost?

  • Jovica Randjelov

    16:59 // 28. 3. 2019.

    Zašto ne žalite parkovsko drveće, najviše platane, koji su iz obesti posečeni u dvorišnom parku Filozofskog faklulteta u Nišu? Njihovu seču je naložila dekanica Jovanović jer hoće na tom mestu da bez gradjevinske dozvole zida neke nepotrebne pomoćne objekte.

  • Srđan

    07:40 // 29. 3. 2019.

    Ne razumem zašto se ljudi iz okoline žale zbog uređenja dvorišta Crkve?Kod nas se u našim krajevima u takvim situacijama pomaže jer svi smo mu Sinovi i Kćeri te Crkve.A igrališta za decu tražite od grada id političara koje glasate ili ne glasate,to je problem je uređenja grada i alavosti za svaki pedalj.

  • Zarobljena drzava

    08:14 // 29. 3. 2019.

    Zasto bi dvoriste crkve bilo sveto, a bilo koji drugi park ne? Ili citave sume i reke koje se unistavaju na Staroj planini? Drvece na Kopaoniku koje je pojela bolest?

    Crkva daje primer ponasanja jednom narodu. Divljastvo je podjednako ogledalo crkve kao sto je i ogledalo politike, skolskog sistema, odnosa u porodici. Bager preko drveca i postavljanje vasara na tom mestu je prava slika Nisa danas

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: