Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 16. 8. 2015.

| Društvo

Urednika “Južnih vesti” udario i priveo policajac na “Nišvilu”

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
490x370-Predrag-Blagojevic-2009-2014-Nis
Urednik "Južnih" već jednom bio privođen; foto: mc.rs

Zbog toga što kod sebe nije imao ličnu kartu, nakon kraće rasprave na ulazu jednog od stejdževa na “Nišvilu”, urednika “Južnih vesti” Predraga Blagojevića priveo je policajac i vodeći ga do "marice", dvaput ga udario u glavu.

Blagojević navodi da se sve dešavalo oko 2 sata iza ponoći kada mu je na ulazu na “Midnight Jazz Stage” prišao policajac i potražio mu ličnu kartu. Kako je nije imao, dao mu je, kaže, novinarsku legitimaciju, međutim, policajac je počeo da ponavlja: “Šta se praviš pametan”.

Onda sam uzeo telefon da pozovem nekog da potvrdi moj identitet, međutim, policajac mi je uzeo mobilni, i stavio mi ruke na leđa. Dok su me vodili ka marici, dva puta me je udario u glavu, o čemu imam i potvrdu iz “Hitne” - navodi Blagojević.

11870881-10207121271728500-6641024719885697643-n-(1) Blagojevića odvode u policiju; foto: L. G.Načelnik Policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović navodi da je veoma iznenađen ovim što se dogodilo.

Proverićemo sve do detalja, ako su policajci to uradili, ja ću sve da ih sankcionišem maksimalno. Međutim, moramo najpre sve to da ispitamo do najsitnijih pojedinosti - naveo je Grekulović.

Inače, Predrag Blagojević je već jednom privođen pre nekoliko godina dok je bio na novinarskom zadatku. Tada su ga, kaže, sat vremena držali u podrumu policijske stanice dok su mu “utvrđivali identitet”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    17:15 // 17. 8. 2015.

    Ako ,slucajno,zaboravis vozacku dozvolu,verovatno ti lome ruku?Samo nemoj po glavi-druze plavi.A,da,ispitivanje ovog slucaja ce verovatno trajati do Nove godine,da se ispita do najsitnijih detalja.

  • majka

    15:58 // 17. 8. 2015.

    Ako su J.V objektivne,objavite sve komentare.Imamo pravo na svoje misljenje.Pedja je jutros bio NEUBEDLJIV i zao mi je.

  • milica

    15:36 // 17. 8. 2015.

    Ovde smo culi samo jednu stranu.Ipak Pedja nije Andrej.

    • Jof

      16:00 // 17. 8. 2015.

      Pedja je jutros bio u stilu: MNOGO AMBICIJE,MALO MUNICIJE.Ocekivao sam mnogo vise.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: