Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 3. 4. 2013.

| Društvo

Uskoro kraj radova u Zelengorskoj

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
zelengorska12.jpg
Zelengorska ulica

U Direkciji za izgradnju grada kažu da bi radovi u Zelengorskoj ulici u Nišu konačno trebalo da budu gotovi u narednih mesec dana.

Od početka rekonstrukcije ove ulice u širem centru Niša prošlo je skoro 10 meseci. Onima koji kolima prolaze ovuda najviše smetaju, kako kažu, visoke šahte.

Stanari su se prvo žalili na prašinu i blato, jer je ulica dugo bila bez asfalta, a sada im uglavnom smetaju neasfaltirani trotoari, ali i rupe koje su se pojavile.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da su šahte visoke, jer je postavljen samo jedan sloj asfalta, a najavljuju da će kompletna rekonstrukcija biti završena uskoro.

zelengorska Neasfaltirani trotoari- Još jedan sloj je ostao da se dovrši na nekim mestima i to će sve da bude završeno u sklopu rekonstrukcije Ulice Todora Milovanovića koja se trenutno radi. Kada se asfaltira ova ulica završiće se i Zelengorska i Ulica Jovana Skerlića - kaže portparol Direkcije Dragan Videnović.

Videnović naglašava da se u Ulici Todora MIlovanovića uveliko radi i da treba očekivati da kompleks ulica u blizini Doma zdravlja bude završen u narednih mesec dana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milica Jovic

    21:38 // 17. 4. 2013.

    Radovi se u ulici Todora Milovanovica odvijaju veoma sporo zavrsetak u skorije vreme nije na vidiku.

  • Graditelj

    18:48 // 3. 4. 2013.

    I koliko kosta sve ovo i da li je neophodno u ovoj kriyi toliko trositi. Racun Direkcije je stalno u blokadi a oni ne posustaju sa trosenjem.

  • PAUK

    18:17 // 3. 4. 2013.

    A tek parkirani automobili ispred semafora na mestu gde se spaja sa ulicom ĆIRILA I METODIJA. Nemoguće je da se bez muke izvrši skretanje. Dobro je da nema saobraćajki. Samo zahvaljujući razumnim i smirenim vozačima. Kako je zabranjeno parkiranje trebalo bi ili obeležiti parking mesta a ulicu prevesti u jednosmernu ili pustiti PAUK da radi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: