Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:58, 13. 12. 2019.

| Društvo

Uskoro konkurs za direktora leskovačke “Toplane”

Autor:B. StamenkovićIzvor:Južne vesti
fotelja
Predlog treba da usvoji i Skupština grada; foto: J. A.

Zbog toga što trenutnom vršiocu dužnosti direktora leskovačke "Toplane" Milošu Mićiću ističe mandat, gradski većnici doneli su odluku da se raspiše konkurs za ovo direktorsko mesto. Zeleno svetlo na odluku treba da daju i leskovački odbornici na sledećoj sednici Skupštine.

Prema rečima Srđana Jovanovića ovlašćenog u Odeljenju za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i insfrastrukturu, tekst oglasa koji sadrži podatke o javnom preduzeću, radnom mestu, uslovima i mestu rada, roku, potrebnoj školskoj spremi, biće objavljen nakon što ovaj predlog usvoji Skupština.

Sprovođenje javnog konkursa počinje donošenjem odluke za imenovanje koje donosi Skupština grada. Oglas će biti objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije, dnevnom listu Večernje novosti, kao i na internet stranici grada Leskovca, najkasnije 8 dana od donošenja odluke - kaže Jovanović.

Gradsko veće jednoglasno je podržalo ovaj predlog, a odbornici će se o ovome izjasniti na sledećoj sednici koja je zakazana za 21. decembar.

Podsetimo, Mićić je na mesto vršioca dužnosti direktora došao nakon što je prethodni direktor Jovica Đorđević otišao u penziju.

Mićić je diplomirani mašinski inženjer i kadar je Srpske napredne stranke. Pre rukovodeće pozicije bio je inženjer održavanja u Toplani i zamenik predsednika Odbora za normativna akta Skupštine grada Leskovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: