Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 12. 8. 2019.

| Društvo

Uskoro konkurs za izbor direktora “Gorice”, “Nišstana” i Direkcije za prevoz

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
fotelja
Ko će u fotelje ova tri niška preduzeća znaće se uskoro; foto: A. K.

Vršiocima dužnosti direktora - pogrebnog preduzeća Gorica, javnog preduzeća Nišstan i Direkcije za javni prevoz Niša, uskoro ističe jednogodišnji mandat, pa je Gradsko veće predložilo da se uskoro sprovede konkurs i izaberu rukovodioci ova tri niška preduzeća.

Nakon prošlog konkursa koji je bio "maratonski" i nakon kojeg su tri niška preduzeća dobila direktore u v. d. statusu, došlo je vreme da se izaberu novi.

Zoran Miljković imenovan je za vršioca dužnosti Gorice, Miroljub Čupić Nišstana, a Milan Milić je postao v. d. direktora Direkcije za javni prevoz u oktobru prošle godine.

Kako je rečeno na Gradskom veću, oni na tim pozicijama ne mogu da budu duže od godinu dana, pa je usvojeno da uskoro bude raspisan konkurs za izbor direktora.

Odluku treba da potvrdi i niška Skupština, čija komisija će birati rukovodioce ovih preduzeća. Oglas će biti objavljen u Službenom glasniku i mora biti vidljiv u bar jednim dnevnim novinama, ali je zasad nepoznato kada će se to dogoditi.

Podsetimo, na prošlom konkursu za izbor direktora "iz tehničkih razloga" nisu izabrani direktori Gorice i Nišstana, preduzećima koja po koalicionom dogovoru navodno pripadaju SPS-u, kao ni Direkcije za javni prevoz, koje je u ingerenciji SNS.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • petra

    18:14 // 13. 8. 2019.

    Raspisati konkurse i za ostala javna preduzeca!! Mnogi su se obrukali odn osim sto se vozikaju sluzbenim kolima i uzivaju i prave vecu dubiozu kroz kafanske racune i ostalo nista drugo ne rade!!!!

  • Ouzo

    17:00 // 13. 8. 2019.

    Drage Nislije,evo nama nove serije ,vec vidjenog, riality programa u gradu!
    Ioko se radi o politickim istomisljenicima,bice tu podmetanja,ogovaranja,lobiranja,uvlacenja,donosenja raznih diploma,ucenjivanja...Cilj je jedan-da meni bude dobro,oduzicu se partiji,za grad me bas briga,danas jesam,sutra ko zna gde sam!
    Nazdravlje !

  • Vladimir Popovic

    13:58 // 13. 8. 2019.

    Ako opet izaberu kadrove koji pojima nemaju o materiji,narocito u delu za saobracaj,kukala nam majka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: