Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:53, 12. 9. 2011.

„Uskoro“ novi načelnik policije u Nišu

policija

Ministar unutrašnjih poslova i direktor policije najavili da će "u najskorije vreme" biti imenovan načelnik Policijske uprave u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Marko

    13:40 // 12. 9. 2011.

    Mozda ja gresim ili vozim auto u pogresno vreme, ali ja zadnjih par meseca saobracajce nigde nisam video...

  • Perko

    09:32 // 12. 9. 2011.

    Tuzna prica. Lome se koplja za svaku f-ju, pa i sefa policije. Kada bi nasi politicari mogli makar 10 dana da se nadju na birou za nezaposlene.

  • zika

    12:42 // 12. 9. 2011.

    Evo primera naše ažurne policije.
    Obili mom prijatelju radnju prošle subote u Studenickoj ulici i još 4 pored nje, a po prijavi u 8 sati ujutro policija došla na uviđaj u 18.00 uveče.Obrazloženje-imaju samo jednu ekipu i puno uviđaja po gradu.
    Meni obili radnju u naselju Ratko Jović u subotu 10.09.2011.a cuvari reda po prijavi u 06.30 sati ujutru došli tek uko 3 posle podne sa istim obrazloženjem.Na moje insistiranje da se što pre obavi uviđaj jer radnju do tada ne mogu da otvorim rečeno mi je da je njih za to briga i da nisam jedini,a kada sam rekao da ću se obratiti medijima rečeno mi je da mogu da se obratim kome hoću i da više ne dosađujem(pozvao sam dva puta).Molim vas proverite ove činjenice i napišite prilog o ovakvim slučajevima kako bi policiji u Nišu malo otvorili oči jer mi se čini da su im pune kancelarije radnika,a na ulici nikoga.Proverite koliko je policajaca u radnom odnosu u Nišu,a koliko patrola dnevno na ulicama.To će biti merilo njihovog rada ili nerada.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: