Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 14. 9. 2013.

| Društvo

Uskoro popravka terena u Duvaništu

Autor:A. Stankov, P. BlagojevićIzvor:Južne vesti
tereni-duvaniste.jpg
Košarkaški tereni na kojima će podloga biti potpuno promenjena

Nakon pisanja Južnih vesti o veoma lošem stanju novoizgrađenog sportskog kompleksa u niškoj OŠ "Dušan Radović", iz Direkcije za izgradnju poručili da su već tražili da se šteta sanira.

Izvršni direktor Direkcije Branislav Jovanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare na ovom terenu.

On kaže da je izvođaču radova, preduzeću "MD gradnja" pre 2 meseca naloženo da sve popravi, a da su oni to prepustili podizvođaču niškom “Tepih Centru”.

- Od njih su stigla obećanja da će to učiniti u garantnom roku i tako što će na košarkaškim terenima biti kompletno zamenjen tartan - rekao je Jovanović.

Jovanović kaže da očekuje da to bude urađeno u naredna dva meseca i pojašnjava da su se zbog specifičnosti materijala čekale niže temperature.

On je naglasio da današnje njegovo pojavljivanje nema veze sa jučerašnjim tekstom Južnih vesti "Raspada se teren u OŠ Dušan Radović", već da je taj događaj Direkcija za izgradnju planirala još sredinom nedelje.

Ipak, vredi pomenuti da danas nije održana redovna press konferencija niškog URS-a, čiji je Jovanović predsednik, a da su novinare na ovaj skup pozivali upravo iz Ujedinjenih regiona Srbije.


“Sportski centar da dobije titulara”

bane Branislav Jovanović obišao Sportski kompleks u DuvaništuTrenutno stanje sportskog kompleksa u OŠ "Dušan Radović" izvršni direktor Direkcije za izgradnju Branislav Jovanović ocenio je kao veoma loše.

On tvrdi da je razlog tome to "što niko ne brine o njima" i zatražio da se to promeni.

-  Ovaj sportski komleks, balon sale i tereni sa veštačkom travom u Nišu moraju da imaju svog titulara. Ovakvi objekti se, nažalost, uništavaju od strane vandala i to neko mora stalno da održava i nadgleda, a ako treba i video nadzorom. Najbolji način je da se preko Uprave za imovinu to poveri Sportskom centru “Čair” -  objašnjava izvršni direktor Direkcije.

Kako Južne vesti saznaju, vlasnik zemljišta na kome se sportski kompleks nalazi je Osnovna škola, ali iako je njihova izgradnja završena pre godinu dana primopredaja još nije izvršena jer još nije izdata upotrebna dozvola.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale Jatak

    02:48 // 16. 9. 2013.

    To je skoro duplo duze od trajanja Slobine vladavine, duze i od Santraca i Miljanica. Pa i da je Tesla trebalo bi ga smeniti, bar da odmori covek. Ali on izgleda juri Titov rekord.

  • Sale Jatak

    02:39 // 16. 9. 2013.

    Ma uopste nema veze s pisanjem J.Vesti, kako da ne. Jel primetio jos neko da on zamajava nislije s vlasti neprekidno (samo menja partije) 17 godina? Dokle bre?

  • maksim stefanovic

    18:59 // 15. 9. 2013.

    Dali postoji neko ko moze da mu zabrani da upropastava finansiski grad i Srbiju zbog nekvaliteta gradnje?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: