Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:24, 6. 11. 2017.

Uskoro semafor na pešačkom prelazu u Dimitrija Tucovića

490x370-490x370-pesacki-dimitrija.jpg Ulica Dimitrija Tucovića "crna tačka" za pešake; foto: Google Street View

Pešački prelaz kod Železničke stanice u Ulici Dimitrija Tucovića, koji je “crna tačka” u Nišu, konačno će biti bezbedniji za prelazak pešaka. Prema najavama gradskog većnika Igora Vojinovića, ispred “zebre” će biti postavljen semafor, koji će regulisati prolazak vozila i pešaka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • мића

    14:24 // 6. 11. 2017.

    Предлажем да, поред семафора, поставе и лежећег полицајца, попут оног на Броју 6, може и вишег и дужег...а може и нека рампа, приде.
    PS Ово је сарказам! Семафор да, али склоните ону скаламерију од лежећег полицајца на Броју 6, СНС-овци (Саобраћајни Напредни Стратези) једни.

    • Ivan

      08:44 // 7. 11. 2017.

      Za semafor na br. 6 se slazem da je potreban, zbog dece prvenstveno jer su stradavala ranijih godina. Lezeci policajac se ne vidi ni danju kada mu pridjes na 5 metara. Neko ce na zelenom svetlu dodati gas i povredice se i polupati auto. Nigde ne postoji semafor gde se usporava na zelenom svetlu zbog lezeceg policajca. Uzasno lose resenje i uzasno lose napravljen lezeci policajac.

  • Haos

    19:19 // 6. 11. 2017.

    Rampa kod feroksa je uvek pravila haos, sad jos 2 semafora kada budu bila, pa autobusi kada se iznaredjaju... Bog neka nam je u pomoc sa ovakvim strucnjacima za uredjenje signalizacije u gradu.

  • Jasar

    22:14 // 6. 11. 2017.

    I ogradu obavezno jer se bacaju na ulicu,semafor ne vredi ono tamo pocev od rampe pa ka zeleznicke rasulo opeste...

  • milorad

    19:08 // 6. 11. 2017.

    A, raskrsnica bul.Z.Đinđića-Radnih Brigada, kod Vojne bolnice. Izuzetno rizična. Da li je u planu semafor?

  • Ivan

    08:40 // 7. 11. 2017.

    Uzasno neosvetljen i nepregledan deo ulice gde nema onih reflektujucih "macijih oci" koje stavljaju ispred pesackih prelaza da bi se lepo video prelaz. Neko je pomenuo i ogradu sto je dobra ideja jer stalno pretrcavaju ulicu oni koji jure autobuse.

  • zoran stefanovic

    00:11 // 7. 11. 2017.

    Ovom ulicom vozim 15 godina svakog dana i mislim da resenje nije u semaforu.Saobracaj ce biti ozbiljno usporen.A tek sledeca dva prelaza prema Ledenoj steni,pridvece,a tek po kisi,pa tu vozac ne vidi pesaka,Provozajte se posle 21.00,pa procenite.Sta uraditi?Znatno pojacati svetlo neposredno iznad pesackih prelaza a ispred pesackih prelaza, na postaviti uzvisene macije oci,da probude vozace.

    • po uzoru na crveni pevec

      11:53 // 7. 11. 2017.

      Vozace jedino mogu probuditi kamere.

  • krtica

    00:39 // 7. 11. 2017.

    Mozda je to i dobro resenje ali neka o tome razmisljaju saobracajni stucnjaci, ali ne mogu da shvatim da se prekopava kolovoz po celoj sirini i to na dva mesta da li je to moguce u 21. veku pa u hrvatskoj i sloveniji su busili ispod puta jos pre 30 godina, naravoucenije ne uzimati izvodjace radova koji prekopavaju ulice nego ko busi ispod ulice.

    • Milisav

      15:15 // 7. 11. 2017.

      Ne tražite od nekoga da vam izdeklamuje Azbuku, kada jadničak jedva zna, ne svojom krivicom, da stavi kažiprst na papir. Koliko je takvih !?

  • Miroslav

    14:39 // 7. 11. 2017.

    A zasto jednom ne razmisljaju o kruznim tokovima ...nego o semaforima!

  • Djuram

    22:59 // 7. 11. 2017.

    Kod poste ledena stena je potreban semafor podhitno,nazalost svi cute.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: