Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:18, 9. 4. 2013.

Ustanove kulture i formalno dobijaju direktore

odbor-za-imenovanja.jpg Odbor za imenovanja, arhivska fotografija

Aktuelni v.d. direktori NKC-a, Dečijeg kulturnog centra i Simfonijskog orkestra predloženi su i zvanično za direktore ovih ustanova. Odluka na odbornicima niške Skupštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Snezana

    22:13 // 9. 4. 2013.

    Pa gospodo odbornici, da vidimo da li cete podrzati Vesnu Bratic. Audiciona komisija NSO joj je dala podrsku i zajedno su prekrojili kvalitet i slab kvalitet!

  • Milanche

    00:33 // 10. 4. 2013.

    Aman vise sa ovom Vesnom Bratic! Upropastila je NKC dok je bila direktor, napravila nenormalne dugove, a sada ce je lagano presla u Simfonijski! Pa jel ima neko mozga u ovom gradu ili smo svi postali flegmaticni sa memorijom zlatne ribice?!

  • alkibijad

    10:27 // 10. 4. 2013.

    G-djica Bojana je pokazala koliko je stručna, odnosno koliko je u toku sa kulturom u Nišu, kada je na promociji monografije o Maretu Radisavljeviću "eksluzivno otkrila" da su "oni" odlučili da velika sala NKC-a (za mene će to uvek biti "Muzički klub 81") kada (JEDNOG DANA - prim. aut.) bude puštena u rad nosi ime Marisava Radisavljevljevića!!!! Uz dužno poštovanje Maretu (smatram da bi neka alternatiovna scena niškog pozorišta, kada bi je bilo - MORALA da nosi Maretovo ime), ne vidim kakve on ima veze sa salom Muzičkog kluba. Ako ta sala treba da se zove po nekom - onda je to Bane Tasić koji je razradio taj prostor, ali direktorka verovatno nije čula za njega. Nije problem ako zbog godišta nije upućena u to šta je Muzički klub u ono vreme značio za ceo Yu prostor, ali je morala da se raspita ŠTA JE TO gde dolazi da bude direktor. Pošto je istoričarka, takva metoda bi trebalo da se podrazumeva. Super je uključivati mlađe - ali ne da se uče na direktorskim pozicijama

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: