Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 5. 2. 2013.

Ustupaju kuću ljubiteljima životinja

f Kuća u Žarkovcu

Društvo za zaštitu životinja “Kasper” spremno je da, kako kažu, “dobrim ljudima” koji bi brinuli o psima u azilu, ustupi kuću u selu Žarkovac na 6 kilometara od Rume.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aleksandra

    10:22 // 5. 2. 2013.

    Pre nekoliko meseci sam zvala niško Udruženje za zaštitu životinja, ne znam kako se tačno zove, a prijavila sam da je moja drugarica našla mače sa polomljenim nogama, i napomenula da moja drugarica pored male dece i svoje mačke, u stanu, nema uslova za još jednu macu. Gospođa koja se javila iz Udruženja, neljubazna i drska, rekla mi je da ona ne može da se bavi tim mačetom, jer joj "životinje sede na glavi", da se snađemo i tako je završila razgovor. Jedino što sam mogla da zaključim da je osnivanje tog Udruženja povezano sa materijalnim interesima, a nikako sa brigom i ljubavlju prema životinjama. Za one koje interesuje šta se desilo sa mačetom, majka te drugarice ga je izlečila, i zadržala, jer tako rade ljudi koji iskreno vole životinje. Ja sam od onih koji su udomili macu sa ulice, i pružiti ljubav takvom biću nema cenu...

  • Nasa Deca

    01:10 // 6. 2. 2013.

    Onaj ko podrzava zivotinje a mrzi ljude nije za dve noge... Prvo treba udomiti decu i ljude pa tek onda brinuti o dzukcima na ulici...

  • Bata

    09:03 // 5. 2. 2013.

    Društvo za zaštitu životinja "Kasper" garantovano nije gradilo ovu kuću na slici a sada je velikodušno pokljanja za štenaru,ako je stvarno tako opremljena (pa i da nije) neka je pokloni deci ometenoj u razvoju,napuštenoj,bolesnu od neizlečivih bolesti ili za neku humaniju ustanovu.I ja čuvam psa ali se zna gde mu je mesto a ne sa "pogledom" na ribnjak.Sramota.

    • Steva

      22:12 // 5. 2. 2013.

      Na osnovu tvog komentara mogu samo da zakljucim da nisi ti za dve noge.

  • veki

    16:37 // 17. 2. 2013.

    čista laž,tuđa kuća,tuđi azil,manje lažite možda neko i dođe da bude tu... jednom rečju,OLOŠI.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: