Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:28, 29. 12. 2011.

Uvećan budžet Prokuplja

prokuplje foto: hemnes.kommune.no

Naredne godine bužet Prokuplja prelaziće milijardu dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Prokuplje

    08:15 // 30. 12. 2011.

    Ljudi pa idu izbbori sada treba da se trose pare kako ko stigne, malo asfalta ovde, malo onde i eto ponovo su na vlasti a onda 4 godina imaju vremena da ugase i drugu polovinu sijalica

  • Pera Detlic

    11:54 // 30. 12. 2011.

    Bravo, posle ovih komentara ja nemam sta da dodam.... Bruka predsednice opstine i svih okolnih sela. Jos koja slika za novine i caoss da te vise nema nigde u pk poltici. Prokuplje i Indjija su 99% iste opstine i sa stanovnistvom i infrastrukturom itd, ali predsednik opstine u Indjiji (koja je za nas misaona imenica) ima 80.ooo din platu, a nas mali Arsa ima oko 150.000 din. Plus malverzacije.... ima toga koliko god hocete. Ipak sam dodao... Bruka !

  • Marko

    19:03 // 31. 12. 2011.

    Ok neka izgrade balon salu i treba. Ali kad sam video da nece ni u sta vise da investiraju pokidao sam se od smeha... Jos imaju smelosti da izjave da ce deo novca da potrose za uredjivanje zelenih oaza???? Koliko ce vam para ostati bre!!!????

  • Petar

    17:58 // 29. 12. 2011.

    Smesno, kao da je balon sala najbitnija... ulice u gradu se raspadaju, pola grada je bez ulicnog osvetljenja koje ne radi samo zbog nemara jer je nemoguce da nema para da se kupe nove sijalice. Glavna ulica na ulazu u Prokuplje iz pravca Nisa pa do skole "9 Oktobar" je u uzasnom stanju, Sokicev bulevar se raspada, izgradnja kruznog toka kod opstine nikako da pocne,a najavljena je pre gotovo 4 godine....jos gomila stvari, a oni hoce balon salu?!. A ustvari poenta je da ce ceo Budzet otici na plate zaposlenih u lokalnoj administraciji koja je uvecana nekoliko puta u odnosu na period pre 2000 godine.

    • mr.smexy

      18:09 // 29. 12. 2011.

      A kakvi su trotoari u glavnoj ulici? Tamo gde je pre bila Jadran kafana stoji rupa kad padne kisa bara tri metra siroka i niko da sredi to vec jedno 20 godina!!!

    • boki

      19:10 // 29. 12. 2011.

      Svaka cast Petre na komentaru,100% si u pravu.Ima jos ulica u Prokuplju koje treba da se srede,a naravno da treba i da se isplate plate onih visak zaposlenih koji rade u opstini.

  • Steva

    18:20 // 29. 12. 2011.

    Infrastruktura kao u Afganistanu. Nema regije u Evropi sa takvim raspadom kao Toplicki okrug

  • carinac

    12:16 // 4. 1. 2012.

    u ulici kosovke devojke tj. pola ulice ima asvalt , vodu i ulicna svetla a ostatak ulice nema nista od toga , niti asvalt ni voda ...zivot kao u kameno doba .....demokratija ...a inace glasao sam za njih...

  • gost

    13:44 // 8. 1. 2012.

    Uuu ima da projektuju mnogo toga,recimo kao obdaniste sa 80 miljona dinara, a sad ce nesto manje samo sa 100 miljona dinara

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: