Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:43, 19. 4. 2014.

Vanredno stanje u Kuršumliji i Prokuplju

Poplava Arhivska fotografija

Zbog opasnosti od poplava u delu kuršumlijske opštine proglašena je vanredna situacija. Reka Toplica već poplavila kuće u naselju Veljkovići. Od poplava spaseno 22 Prokupčana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • vlada

    05:10 // 20. 4. 2014.

    Talas u Zitoradji prosao je nesto oko 3. moje dvoriste je zbig bedema spaseno. Od useva i komsijakih basti ne znam sta ce ostati. evo svice, reka opada, cak i moj deda ne pamti ovako nesto

  • djole antic

    09:32 // 20. 4. 2014.

    Ovo je veliki nemar drzave, gospoda trosi pare na izbore umesto da sredjuje recna korita itd. Nema izgovora da nas je ovo iznenadilo,svake god se topi sneg i padaju kise u prolece,da li je to iznen.

  • IVANA PETKOVIC

    11:29 // 20. 4. 2014.

    Ovo je sramota I TUGA za Prokuplje....zasto ne objavite na sta lici gradsko groblje koje je u vlasnistvu JKP....sinoc pred najradosniji praznik sam se sokirala kada sam videla poplavljeno groblje

  • Čiča

    19:26 // 20. 4. 2014.

    Ovo je katastrofa. Ulice postadoše reke. Ovo RTS treba da prikaže i da vidimo tog načelnika za vanredne situacije na delu. Na delu, na terenu, a ne uz tamburaše!

  • Joza

    21:52 // 20. 4. 2014.

    U Blacu je jos gore, ali opstinska vlast na celu sa Krstojevicem, Sudimcem i Bajkom ne sme da proglasi vanredno stanje da ih nebi posmenjivali i uveli prinudnu upravu.
    Steta je ogromna i neprocenjiva.

  • Krivci se znaju - beli medvedi!

    16:07 // 21. 4. 2014.

    Ovo se dešava svake godine, a biće sve gore i gore. Znate li zašto? Zato što je vlada Koštunica-Velja 2004-08. lopovskom "privatizacijom" uništila vodoprivredu i sve firme iz te branše!

  • Krivci se znaju - beli medvedi

    16:10 // 21. 4. 2014.

    Tek će nadalje, ljudi da se dave i ostaju bez imovine, a ta dvojica odoše ladno u penziju, nagumani parama za tri života! I onda Vučić i naprdnjaci trkeljaju o borbi protiv korupcije!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: