Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:41, 15. 1. 2016.

| Društvo

Vasiljević: "Bio sam pospan, znam kako se zove fakultet"

Autor:M. V, S. J.Izvor:Južne vesti
vasiljevic-ns
"Ništa nisam slagao"; ilustracija; foto: FB profil Bratimira Vasiljevića

Nakon što je na "Južnim vestima" objavljen tekst da je diplomirao, ali da nije znao tačan naziv fakulteta, narodni poslanik SNS iz Niša Bratimir Vasiljević se javio redakciji i rekao da nije dao tačan naziv jer je bio pospan.

Inače, Vasiljević je bio pozvan u pristojno vreme, odnosno u 14:30. Nezadovoljan time što je u tekstu istaknuto da nije znao tačan naziv fakulteta, ali i komentarima čitalaca, naglasio je da "ništa nije slagao". 

Zatekli ste me na spavanju. Kad probudite čoveka, da li u tom trenutku shvata pitanje? "Union" u Beogradu - da li je univerzitet ili fakultet? Fakultet se zove Industrijski menadžment, a univerzitet je "Union" Beograd - navodi sada Vasiljević.

Diploma-Bratimir-Vasiljevic Diplomirao 28. juna 2015. "Južnim vestima" je poslao i diplomu Fakulteta za poslovno-industrijski menadžment Univerziteta "Union", a naveo je i naziv diplomskog rada - "Monetarna politika Evropske unije".

Rekao sam da se fakultet u stvari zove kao univerzitet. Zar moram u svakom trenutku decidno da znam sve pojedinosti? Znam gde sam išao da polažem ispite, znam gde sam išao da polažem diplomski ispit. Za mene je to sasvim dovoljno. Rekao sam istinu i rekao sam tačno - naveo je Vasiljević.

Objavljivanje činjenice da je diplomirao u 61. godini, što je u tekstu "Južnih vesti" navedeno kao informacija zanimljiva za čitaoce, poslanik smatra lošom namerom.

Zar je meni zabranjeno da iz šestog stepena stignem do sedmog? Ipak sam čovek sa određenim autoritetom i iskustvom, treba to da se ceni. Šta se hoće? Da se podsmeva tome što sam diplomirao u 61. godini? Da se blate oni koji žele da se doškoluju u bilo kojim godinama? - pitao je Vasiljević.

Podsetimo, poslanik Vasiljević je na pitanje novinarke kako se zove fakultet na kom je diplomirao 2014. godine juče odgovorio da nije baš siguran i da odmara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BUDJENJE

    00:18 // 18. 1. 2016.

    Nisu sposobni da nauče bar naziv fakulteta i smer koji su završili. E moj čika Bato, ne znaš ti ni šta je Univerzitet a da ne pričamo o tome da li si nekada nogom kročio u tu ustanovu... Daleko si dogurao, vidim, ali neće slonče u lonče. Brzo ćete vi da ispadnete iz igre. I treba da se raspišu izbori i neka glasaju ljudi za bilo koga samo ne za vas.

  • branislav jovanovic

    12:02 // 17. 1. 2016.

    aaaaa! sta!? ovaj ima zavrsenu osnovnu skolu!!!!

    nemojte da me zezate!!!! hahahahahahha

  • Petar

    21:09 // 16. 1. 2016.

    Stvarno crni humor, ili žalosno.... Narod ne može ni da mirno spava od raznih stresova koji mu baš "ovakvi" priređuju, a on "ne može da se rasani"!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: