Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 5. 9. 2016.

| Društvo

Vasiljević novinare “Južnih vesti” nazvao lažovima

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
Bratimir Vasiljević
Optužbe bez pokrića; Foto: arhiva JV

Predsednik Opštine Pantelej i donedavni narodni poslanik SNS Bratimir Vasiljević odbio da odgovara na pitanja novinara Južnih vesti. "Služite se samo lažima i podvalama, za vas nema izjave".

Novinari su Vasiljevića pozvali kako bi zatražili komentar o kontroli dolazaka i odlazaka sa posla opštinskih većnika koje je on nedavno uveo u Panteleju i presecanju vrpce na rampi za osobe sa invaliditetom čiju je izgradnju novcem građana finansirala ta Opština.

Međutim, umesto da odgovori na pitanja novinara Južnih vesti Vasiljević je "opleo" po njima.

Ma vama ne dajem nikakve izjave, vi lažete non-stop. Ajde zdravo - rekao je Vasiljević.

Pošto je novinar ostao zatečen, Vasiljević je ponovio svoje tvrdnje.

Nema za vas nikakve izjave! Samo se služite lažima i podvalama i toliko. Pozdrav moj. Ćao - rekao je predsednik Opštine i spustio slušalicu.

Iako tvrdi da se Južne vesti služe "samo lažima", Vasiljević nikada do sada nije poslao nijedan demanti na bilo koji tekst.

Ovo nije prvi put da ovaj funkcioner SNS optužuje Južne vesti. On je i avgusta 2012. godine tvrdio da ove internet novine vode "medijsku hajku protiv SNS" zbog pisanja o kršenju Statuta u Opštini Pantelej, gde je on tada bio predsednik Skupštine.

Dok je Južne vesti do sada samo vređao, nezadovljan pisanjem Blica o njemu on je nedavno i tužio novinarku Ivanu Anđelković za klevetu, jer je pisala da je krao struju. Osnovni sud u Nišu je odbio tu tužbu. Vasiljević je Anđelkovićevu ponovo tužio - za uvredu, što je takođe pred sudom odbijeno.

U žižu nacionalnih medija je svojevremeno dospeo i zbog toga što je samom sebi isplatio odštetu dok je bio na funkciji u Opštini Pantelej koju je ranije tužio kao odbornik Srpske radikalne stranke, a javnost ga pamti i kao funkcionera koji nije mogao da se seti koji je fakultet završio u sedmoj deceniji života.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    09:41 // 6. 9. 2016.

    Samo nastavite dalje, sta bi pa ovaj imao pametno i da izjavi...

  • Goran

    08:32 // 6. 9. 2016.

    Izgleda da mi kakvi smo, bolje i nismo zaslužili. Napredno do dna.

  • Boba

    08:28 // 6. 9. 2016.

    Vasiljevicu,kako da udjem u SUP Sud Opstinu sa kolicima. Kakve rampe,sram Vas bilo i gospodju Draganu .Rampe su samo reklama nazalost ili nesto vise?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: