Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 19. 5. 2020.

Vaspitačica iz aleksinačkog vrtića ima koronu, direktorka kaže radila je jedan dan sa jednim detetom

vrtic U grupi je tog dana bilo samo jedno dete; Foto: A. K.

Pozitivna na virus korona je i vaspitačica u Predškolskoj ustanovi "Lane" u Aleksincu, a direktorka ove ustanove Violeta Popović kaže da je vaspitačica na poslu bila samo 11. maja i da je tada u grupi bilo samo jedno dete. Da vaspitačica ima virus direktorka je saznala tek juče, kaže, te ne zna da li je i u trenutku kada je čuvala dete u vrtiću bila inficirana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan,Niš

    18:43 // 19. 5. 2020.

    Ljudi ,apelujem na tužilastvo da povede istragu u PU Pčelica u Nišu,tu zbog samovolje direktorke već dva meseca traje haos ,puni su vrtići ali ne dece nego upošljenih koji nisu testirani a morali bi.I stanje nije nimao naivno i bezopasno.

    • Pcelica

      21:53 // 19. 5. 2020.

      Za ovaj i ostale komentare sa istom porukom odgovaracete pred nadleznim organima i institucijama. Znamo da se iza Vaseg profila krije zaposleni u JPU “Pcelica”. Uvek iznosite preuranjene i pogresne zakljucke bez argumenata, zasnovane na licnom animozitetu. Umesto toga, savetujemo Vam da energiju preusmerite ka kreiranju nekih lepsih sadrzaja.

  • Direktorka vrtica "Lane"

    21:14 // 19. 5. 2020.

    Je kadar sNs-a. Prethodno je bila po zanimanju pevaljka po svadbama. Ne samo da ne ume ni prosto prosirenu rec.da sastavi, nego blage veze nema sa rukovodjenjem jedne takve ustanove.Doduse zna da za seminare zakupi najluksuz.hotwl na Zlatiboru ... a ume i da se lepo sveti njenim NE miljenicama.
    NEKA ODGOVARA ZA JAVASLUK! AKo traze da budu zdrava neka i VASPIT. budu zdrave, Nesa ce je jos i nagrad

    • Dragan,Nis

      01:55 // 20. 5. 2020.

      E tek sam sada ukapirao da ti na govoriš o našoj niškoj direktorki nego vašoj aleksinačkog.Sta ćeš pandur,sory.

  • Dragan, Niš

    21:35 // 19. 5. 2020.

    Uzbuna ,direktorka PU Pčelica u Nišu posle objave ovog mog apela i objave na JV izdala naredbu da sutra svi ponesu zdravstvene knjižice jer će ići na testiranje.To je dobra est ali je neće amnestirati to što su potencijalno pozitivni išli i imali kontakte već dve nedelje.

    • Maki

      22:27 // 19. 5. 2020.

      Upravo se pozivaju radnici Pčelice naravno sa zakašnjenjenjem na testiranje koji su radili dve nedelje bez testa.

    • Pcelica

      23:38 // 19. 5. 2020.

      Potvrdjeno je da je “Dragan” zaposleni ili preciznjije zaposlena JPU “Pcelica”. Sve komentare, price, neistine, iznesene ovde pre svega, moracete da dokazete na sudu. Nece biti praznih reci, licnih nezadovoljstava vec sve argumentovano i potkrepljeno validnim dokazima.

  • Goran S

    22:03 // 19. 5. 2020.

    Procitah pazljivo - nisam video da je direktor ustanove (direktorica) napravila prekrsaj. Nadajmo se da nece biti problema sada, na kraju epidemije.

    • Dragan,Niš

      22:42 // 19. 5. 2020.

      @Goran S.Zašto je onda noćas izdala naredbu? Ako joj je savest,bolje rečeno pred zakonom, čista zašto to nije uradila pre pozivanja radnika na posao 11.05.Uostalom nastavak sledi sutra videćemo gde će se vršiti testiranje.Zašto komunicira u zatvorenim grupama a ne pisanim saopštenjima preko ofisijelnog sajta ili oglasne table.I zaboravili ste da postoje mere vlade propisane u vreme epidemije.

  • Dragan,Nis

    00:08 // 20. 5. 2020.

    Šta se događa sa komentarima?Pretila vam Ceca smatrala vas i tražila moju adresu?

  • Dragan,Niš

    08:19 // 20. 5. 2020.

    Kompletna informacija je da se testiranje za radnike Pčelice danas vrši u vrtiću"Bambi".Potvrđeno,proverljivo Dragan nikad ne iznosi neistinu!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: